Poszt ITT

Tompa: A hatodik kölcsönhatás

Tompa Imre
Tompa Imre

író, publicista. 2016. 06. 01. 12:19

Mer’ a jeles vállalkozó, aki úgy szippantja fel a lovettát, mint árpy a csíkot.
Korábban a témában:

Téved a világ fizikustársadalma, hogy a debreceni kutatók által felfedezett kölcsönhatás az ötödik kölcsönhatás, mely választ adhat a sötét anyag rejtélyére, ez ugyanis már a hatodik ilyen végzetes vonzerő. A magyar géniusz már korábban felfedezte a zötödik kölcsönhatást, ez sem gyenge, ez is erős kölcsönhatás (van ugye a gravitáció, az elek tromágneses, a gyenge és az erős kölcsönhatás). Az igazi ötödik a Mészáros Lőrinc Néni Kölcsönhatás (MLNK, azér Lőrinc néni, mer’ a jeles vállalkozó, aki úgy szippantja fel a lovettát, mint árpy a csíkot, úgy néz ki, mint egy híres, bár öregecskedő transzvesztita dizőz, akiben már inkább az ösztrogén  tombol, semmint a tesztoszteron). Az ötödik kölcsönhatás lényege az atomok közötti erős kölcsönhatást felülíró, annál sokszorta nagyobb vonzóerő a mások ingó és ingatlan vagyontárgyai iránt, bármi áron. Pontosabban bármi áron, amit más, nevezetesen a választópolgárok fizetnek meg, a sok kis hülye. Ez a kölcsönhatás is összefüggésben van a sötét anyaggal, amennyiben olyan sötét emberanyaggal dolgozik, hogy a fekete lyuk sírva könyörögne a receptért, ha nem volna elfoglalva azzal, hogy mindent elnyeljen. Ahogy a mieink is ezér’ nem érnek rá a cigánykérdés, a növekvő pauperizmus, a régiós és úniós leszakadás, a kirekesztő gyűlölet és antiszemitizmus erősödése, az összeomló egészségügy és oktatásügy, a külpolitikai elszigetelődés, az atomlakodalom ésvagy a lassan alkotmányos normává növő korrupció nüánsznyi szöszmőivel kocódni. Azért nem molyolnak tehát ilyen hülyeségekkel, mert nem érnek rá. Minden energiájukat elszívja közpénz magánvagyonná transzformálásának embert próbáló feladata és a szakadatlan talp- és seggnyalás, pörögni kell, különben te leszel a soros.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

German Chancellor and CDU party leader Angela Merkel (C) addresses supporters after exit poll results were broadcasted on public television at an election night event at the party's headquarters in Berlin during the general election on September 24, 2017.
Germany voted in a general election expected to hand Chancellor Angela Merkel a fourth term, while the hard-right Alternative for Germany (AfD) party is predicted to win its first seats in the national parliament. / AFP PHOTO / Odd ANDERSEN
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.