Poszt ITT

Élet-halálharc: másodperceken múlt a meglepetés a sírásó-bajnokság rangadóján

Gyászos hangulat a vendégcsapat öltözőjében.

Olvasták, hogy sírásóverseny lesz a debreceni köztemetőben? Ez nem vicc. Tényleg. Elképzeltük, milyen lehet egy rangadó.

Kedves nézőink, közvetítést adunk a Kispesti Földhányók – Kozma Utcai Gyászhuszárok bajnoki sírásó mérkőzésről. A derbi esélyesei egyértelműen a kispesti fiúk, akik a legutóbbi rangadón sírba döngölték Megyeri úti riválisaikat.  

Zúg a „Földet reá!”, a „Fel! Támadás!” és a „Ki nem ugrál, az már halott, hej, hej!”, a kispesti ultrák a remény mécseseivel és az emlékezés virágaival buzdítják kedvenceiket.

A Kozma utcaiak a várakozáshoz képest erősebben kezdtek a parázs hangulatú meccsen, Kántor különösen kiemelkedik a mezőnyből, nem csodálnánk, ha a bravúros ásótechnikájú fiúra felfigyelne a válogatott szövetségi kapitánya – éééés… ahogy ezt kimondtuk, a villámgyors hátvéd meg is szerezte a vezetést!

1:0 a vendégek javára!

A kispesti fiúk ma gyengébb napot fogtak ki, nagyon úgy tűnik, hogy ennek sírásó lesz a vége, hahaha! Alighanem a szünetben síri hangulat uralkodik majd az öltözőben, alapos fejmosásra számíthatnak a trénertől a hazaiak.

A második félidő elején koszorút ábrázoló élőképpel (de fura ezt kimondani!) várták kedvenceiket a kispesti ultrák; és a vendégszektorban is zúg a gyászinduló. A hazaiakat biztató futballhuligánok egyébként a szünetben sírkövekkel akarták megdobálni az ellenfél szurkolóit, de szerencsére a temetőőrök időben közbeléptek.

Eseménytelen második félidő után megkezdődött az utolsó perc a találkozón; és ha minden így marad, a Kozma utcaiak bravúros győzelmet aratnak idegenben, és ezzel alaposan megnehezítik az ellenfél dolgát… de… várjunk csak…  éééés… ebben a pillanatban a kispesti Hantos fantasztikus mozdulattal süllyeszti a koporsót az ellenfél sírjába!

Megvan az egyenlítés! Az utolsó pillanatban a sírból hozták vissza ezt a meccset!

Kedves nézőink, korai volt temetni a tavalyi bajnokcsapatot! Így megmaradt a remény a nemzetközi kupában való indulásra, és ha az utolsó bajnoki fordulóban nem aratnak földindulásszerű győzelmet a Fiumei úti Fókák, akkor holtverseny alakul ki, és a „B” Lapátfalva mellett még egy csapat képviselheti országunkat a sírásók ligájában.

Lesz még magyar feltámadás!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik