Poszt ITT

Orbán Viktor megköveti Pilz Olivért

Már majdnem kockás inget is húzott.

Orbán Viktor szerdán reggel arra ébredt, nem érti, miért ez a nagy morgolódás.

Lássuk be, életszerű, hogy egy szép reggel Herceghalmon Erdösi Lászlóné felkel, rájön, hogy rendkívül elégedett, ezért a vasárnapi zárva tartás fenntartására vonatkozó népszavazási kérdését elsőként akarja benyújtani.

Miközben öltözködött, majdnem kockás inget húzott, de még idejében kapcsolt. Ugyanakkor az ingről eszébe jutott, hogy Erdösiné miatt meg kell majd követnie Pilz Olivért. Sebaj, gondolta, majd szigorúan zárt körben beszél erről, onnan úgyis kiszivárog.

Orbán Viktor felkészült a méltatlan támadásokra: mert arra jutott, biztos jönnek majd azzal, mennyire szereti a herceghalmiakat. Erről papírja volt, „Az Orbán család állami forrásból történő gazdagodása, különös tekintettel a szőlőbirtokokra” nevű parlamenti vizsgálóbizottságtól.

A kormányfő a biztonság kedvéért posztolt azért magáról gyorsan egy cuki kutyás fotót, majd úgy döntött, szerdán is bebizonyítja, mennyire jó magyarnak lenni. Ehhez persze előbb el kell beszélgetnie néhány emberével, hogy még ironikusan se döbbenjenek meg azon, ha bőrfejű verőlegények jelennek meg a Nemzeti Választási Irodánál. Hát mégis mit gondolnak?

2016-ban néhány sportos, szemlátomást stadionbarát szolnoki fiatalember nem ébredhet úgy, hogy segíteni szeretne egy tisztességben megőszült herceghalmi asszonynak? Azért az mégsem járja, hogy kinézetük miatt (kopaszság, sportos testalkat) egy demokráciában jóhiszemű állampolgárokat jogaik gyakorlása miatt elítéljenek. Persze – jutott eszébe – jönnek majd a borostás, kockások, de majd nekik is elmondja újra, mit gondol azokról, akiket a háttérből irányítanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik