Poszt ITT

A Reptiliánok békés népe üdvözli a kék bolygó lakóit

Nem mi raboltuk el Pataky Attilát.

Tegnap, közép-európai idő szerint 01:30-kor a NASA houstoni űrközpontja intelligens életre utaló jelet fogott az egyik kísérleti műholdjával. A jel bináris kódból állt. Miután kizárták a jel földi eredetének lehetőségét, tájékoztatták a Fehér Házat, mely válságstábot hívott össze. A válságstáb reggel négyig ülésezett. Ez idő alatt a NASA asztrofizikusai meghatározták, hogy a jel a Szíriusz csillagrendszerből érkezett.

A jel dekódolását az MIT amerikai egyetem elméleti matematikus tanszékének professzorai végezték a Pekingi Állami Egyetem és a Szentpétervári Állami Egyetem professzoraival szoros együttműködésben. Az üzenetet közép-európai idő szerint negyed nyolcra sikerült megfejteni.

Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke az üzenet tartalmát megvitatta Xi Jingping kínai és Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, majd közös sajtónyilatkozatban hozták azt nyilvánosságra, egyben utasították az illetékes szerveket, hogy kezdjék meg feltárni a homályos pontokat.

Nem vagyunk egyedül, ezzel új korszakba lépett az emberiség

– nyilatkozta Vlagyimir Putyin az orosz Ria Novosztyinak. Majd hozzátette:

Rengeteg kérdést vett fel ez az üzenet.

Az üzenetet közép-európai idő szerint 10 órakor kezdték a világ nagyobb nyelveire – angolra, oroszra, kínaira, arabra és fárszira – lefordítva sugározni a nemzeti televíziós csatornák.

Az itt közölt szöveget a BBC angol nyelvű eredetijéből fordítottuk magyarra.

Itt a Szíriusz 2 (statikus recsegés), mi, gyíklények (statikus recsegés) ezennel kijelentjük, hogy a reptiliánok békés és felvilágosult népének sem a múltban sem a jövőben nem volt és nem is lesz semmilyen kapcsolata Pataky Attilával. Rasszista, paranoid nyilatkozataival népünk nem azonosul, elrablását tudományos kísérletek céljából nem mi követtük el, ezért felelősséget nem tudunk vállalni. Kérjük a kék bolygó népét, hogy a Pataky szájából kibugyogó magánhangzókat ne tekintse a reptiliánok felvilágosult népének politikai, vallási állásfoglalásának és ignorálásával tartsa fenn az intergalaktikus békét. A (statikus zörej) reptiliánok tanácsának nevében üdvözli a kék bolygó lakóit.

GHRWARAGDOXWRAG galaktikus nagykövet

Ajánlott videó

Olvasói sztorik