Poszt ITT

Beadvány

Beadvány

 

mely kelt 2016. január 14-én, a 24.hu országos hírportál hivatalos helyiségében, három példányban.

Alulírott, Hódos Hajnalka mint a 24.hu országos hírportál szerda (2016. január 13-án) délután kettő órakor felállított Nőtanácsának elnöke jelen beadvánnyal

k é r e l m e t

nyújtok be Kustánczi Norbert főszerkesztő felé abból a célból, hogy az Első Ötéves Cselekvési Terv rendelkezései alapján javaslatot tegyek a Népesedési Biztos és Népesedési Biztoshelyettes személyére.

A Nőtanács egyhangú szavazata alapján kérem Kustánczi Norbertet, hogy alábbi jelöltjeinket odaadó támogatásáról biztosítsa és azokkal működjön együtt annak érdekében, hogy Hazánk és azon belül a 24.hu országos hírportál Magyar Asszonyai és Leányai népesedési jogaikban ne sérüljenek, azokat maradéktalanul érvényesíteni tudják és azokkal minden körülmények között élni tudjanak.

Kérem továbbá, hogy az Első Ötéves Cselekvési Terv Végrehajtási Rendeletében foglaltak szerint Kustánczi Norbert főszerkesztő a beadvány kézhezvételétől számított három napon belül kezdje meg a Népesedési Szoba megalakítási ütemtervét kidolgozni és annak fenntartására forrásokat keresni, majd mindezekről a Nőtanács elnökét és elnökhelyettesét részletesen tájékoztatni szíveskedjen.

Népesedési Biztos jelöltünk:

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Népesedési Biztoshelyettes jelöltünk:

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

A Nőtanács előrelátóan pót-népesedési biztos jelöltet is választott:

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Bízunk abban, hogy Kustánczi Norbert, ahogy eddig is, a Magyar Haza érdekeit figyelembe véve vezeti a rá bízott országos hírportált és a Magyarság zálogát és fő kincsét, a Női Princípiumot valamint a Hazai Gyermekáldást szívügyének tekinti, ennek megfelelően nem emel gátat kérésünk elé.

Kívánunk sikeres munkát, erőt és egészséget, termékenységet és potenciát Főszerkesztő Úrnak!

Honfiúi válaszát várva,

 

üdvözlettel

 

Hódos Hajnalka

állandó háttérzaj

Ajánlott videó

Olvasói sztorik