Poszt ITT

Mostantól el a kezekkel Kovács Ákostól!

félbeszakadt ákos koncert (ákos koncert, vihar, balaton sound, )
félbeszakadt ákos koncert (ákos koncert, vihar, balaton sound, )

Ákos az elmúlt napok megpróbáltatásai után tegnap este koncertet adott. A Válasz.hu beszámolója szerint a tömeg, illetve az a része, amelyik még nem váltotta vissza a jegyét, “veled vagyunk!” kiáltásokkal fogadta az énekest, aki ezt a lap szerint jóleső mosollyal nyugtázta.

Soha nem volt még ekkora szükség a támogató szeretetre,

Mondta.

Az énekes már a koncert elején jótanácsokkal látta el rajongóit. Hagyjuk kívül a terheket, tegyük le a bejáratoknál, tanácsolta. Bejáratból több is volt. Ákos szerint ő nem mondott mást, mint a költő – „de mi férfiak férfiak maradjunk / és nők a nők – szabadok, kedvesek / – s mind ember, mert az egyre kevesebb…”. De reméli, József Attiláról nem fognak ilyen rossz cikkeket írni a Thomas Mann üdvözlése kapcsán.

És ebből derül ki igazán, mekkora Ember is Ákos. Majd akkor, ha ti, kedves baloldali véleményterroristák, képesek lesztek elmondani végre a koherens véleményeteket arról, hol van a nők és férfiak helye a világban.

Ezután pedig képesek lesztek a konzervatív véleményeteket a nyilvános koncerteteken alátámasztani egy kommunista költő homoszexuális kollégájához írt szerelmesverséből kiemelt idézettel, na, majd akkor pofázhattok!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik