Poszt ITT

Kósa Lajos könyvből tanul a migránsok ellen védekezni

Neményi Márton
Neményi Márton

ír, fotóz. 2015. 11. 16. 17:54

592 oldal!
Korábban a témában:

Vaskos kötet került Kósa Lajos kezébe – hogy az övé-e, vagy úgy kapta, azt sajnos nem láttuk, de teljes odafordulással, elmélyülten forgatta. Mi lehet az?

24.hu / Neményi Márton

Elcsíptük, nézzék csak:

24.hu / Neményi Márton

Akinek nincs módja közel hajolni a monitorhoz / belezúmolni a telefonjába: Drábik János és Tőke Péter Önvédelem a migránsok és az EU-kalifátus ellen című, az EU valódi célja körüli összeesküvést 592 oldalon keresztül leleplező könyvéről van szó. Elég, ha ennyit idézünk a fülszövegből: “Az Európai Uniót úgy hozták létre, mintha egy “lassú államcsíny” lett volna. (Ma már sokan úgy tartják, hogy a történelem leglátványosabb államcsínye.) Az Unió létrehozását úgy tervezték, hogy fokozatosan kiszorítják a demokratikus struktúrákat és folyamatokat. A nemzetállamokat megillető szuverén jogköröket úgy adták át fokozatosan a brüsszeli bürokráciának, hogy nyilvánosan soha nem beszéltek róla, és az 500 millió európait kész helyzet elé állították. Még az uniós vezetők nagy része sem tudja, hogy az EU már jó ideje átalakulóban van, s a migrációs invázió csak megerősíti, hogy EURÁBIÁ-vá alakul át.” 

Megjelent “a Leleplező Magazint is kiadó Intermix Budapest kft.” gondozásában, ára: 3490 forint.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

MANCHESTER, ENGLAND - MAY 23:  A Police officer stands guard near the Manchester Arena on May 23, 2017 in Manchester, England.  At least 22 people were killed in a suicide bombing at an Ariana Grande concert at Manchester Arena which was packed with children. It is the worst terrorist incident on British soil since the London bombings of 2005.  (Photo by Jeff J Mitchell/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.