Poszt ITT

A nap, amikor tanultam egy pornós szakkifejezést Bayer Zsolttól

Levett a lábamról választékos szóhasználatával a Krúdy nyomában lépkedő publicista.

Sok szempontból könnyebbé tette az emberek életét a világháló. Ma már nem kell lemennünk a videokölcsönzőbe, hogy megnézzünk egy filmet, nem kell szórólapkötegeket átnyálaznunk, hogy kihozathassuk kedvenc pizzánkat, és nem kell lemennünk a lakótelepi garázsban kialakított italmérésbe, ha borgőzös hőbörgést szeretnénk hallgatni a világ eseményei kapcsán.

Szörnyű vallomással tartozom, jártam már lakótelepi kocsmában, kicsit még szórakoztatott is, ahogy a tévéhíradóval feleselve igyekezett mindenki előadni az Egyetlen Megfellebbezhetetlen Igazságot, ami főleg abból áll, hogy kinek a kurva anyját és kit kéne fölakasztani. És szoktam néha olvasni Bayer Zsolt blogját is.

Nem volt oly rég, hogy Bayer Zsolt arról írt, hogyan rostokolt tovatűnt fiatalsága idején egy egész éjen át Ungár Klára szobája előtt, ahová nem mert bekopogni. Ehhez képest a minap azzal indította blogbejegyzését a mester, hogy „Bizonyítékom van rá, miszerint Ungár Klára a kilencvenes évek elején még nem volt leszbikus”. Jól van, papa, szokták mondani ilyenkor a talponállóban.

Ugyanebben a témában, egy másik bejegyzésben veti Bayer Zsolt a 444-es Horváth Bence szemére, hogy megkérdezte Kocsis Máté feleségét a pénteki tárgyaláson, ki vigyáz a gyerekre, ami mondjuk tényleg tuskóság, ha abban a formában valóban elhangzott a párbeszéd, de a legszebb, ahogy ezen az a Bayer Zsolt felhúzza magát, akinek a pártjában mindennaposak a „minek pofázol bele, kisanyám” jellegű beszólások. Az írás csúcspontjaként a publicista felteszi Horváth Bencének a kérdést: „Ehhez neked mi a kurva anyád közöd van, te geci fluffer?”

Ezzel a választékos szóhasználattal máris levett a lábamról a Krúdy Gyula nyomában lépkedő publicista, és olthatatlan tudásvágyat keltett bennem, hogy rájöjjek, mi a búbánat az a fluffer. Végül az angol nyelvű Wikipedia sietett segítségemre, ahonnan megtudtam: a fluffer az a személy, akit arra alkalmaznak, hogy a felnőttfilmek férfi szereplőit a forgatáson izgalmi állapotba hozza.

Köszönöm a keresztény-konzervatív kormánypárt ötös számú tagkönyve tulajdonosának, a faszhelikopter ősellenségének, hogy hozzájárult tudásom kiszélesítéséhez.

UPDATE:

A jegyzet utáni másnap Bayer helyreigazítást tett közzé, amelyben leírja, hogy hibát vétett:

 Ugyanis nem Horváth Bence a 444.hu-tól kérdezte meg Kocsis feleségét, hogy ki vigyáz a gyerekre, ha ő itt van a férjével a tárgyaláson. Ezért Horváth Bencétől elnézést kérek, és mindazt, amit tévesen neki címeztem, most annak az ismeretlen görénynek címzem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik