Poszt ITT

Hét erős szakmai érv amellett, hogy Nógrádi György nem szélhámos

Valakik megrendelték és kifizették, hogy kiderüljön: a szakértő nem létező tisztségekkel fényezi magát. Szerencsére a nép résen van.

A tudománnyal foglalatoskodó emberek mindig is gyanúsak voltak. A nagyon kevés üdítő kivétel egyike Nógrádi György, aki egyszerűen kimondja, amit az emberek hallani szeretnének, ahelyett, hogy mindenféle kutakodással pepecselne. Csak idő kérdése volt, hogy mikor szállnak rá a Soros György által kézivezérelt, bevándorlás- és melegházasság-párti ballib sajtóhiénák.

A ki tudja, honnan szalajtott dezsőandrások komolyan ezen akadékoskodnak, hogy valakinek az életrajzába véletlenül belekerült egy svéd akadémia? Komolyan az a baj, hogy valaki egy nem létező osztrák egyetem rektorhelyetteseként tünteti fel magát? Majd elindul az az egyetem egyszer, nem igaz, hogy nem lehet türelemmel kivárni. Az már igazán disznóság, hogy megkérdezik az osztrák kormányt, alá tudják-e támasztani, amit Nógrádi György előszeretettel hangoztat, hogy „tanácsadó vagyok az osztrák kormány mellett”. Elképesztő, hogy azon rugóznak egyes firkászok, hogy az osztrák kormány cáfolja ezt. Főleg úgy, hogy a Tanár Úr grazi professzor barátja emailt küldött a magyar sajtónak arról, hogy márpedig végez ilyen tevékenységet. Kinek hisznek jobban, neki vagy az osztrák kormánynak?

Ezer szerencse, hogy az olvasókat sem olyan fából faragták, hogy felüljenek az ilyen vádaknak. A kommentmezők tele vannak a nép bölcsességének virágaival, ezekből szedtünk egy csokorra valót, hogy egyszer s mindenkorra világos legyen, senki nem kérdőjelezheti meg a nemzet Biztonságpolitikai Szakértőjének szavahihetőségét. Ő még akkor is igazat mond, ha nem mond igazat.

Kezdjük azzal, hogy egyáltalán hogy indult az egész hadjárat Nógrádi György ellen? Gergő lerántja a leplet.

nógrádi komment

Az is gyanús, hogy közvetlenül azután fogtak hozzá a Tanár Úr lejáratásához, hogy egy, a nép szeretetét hasonlóképpen élvező embert már sikerült ellehetetleníteni. Lajcsi is a tudjukkik útjában volt, meg lehet nézni, mi lett vele. Ki lesz a következő? Pataky Attila?

nógrádi komment

Tényleg, egyszerűen nem lehet mit mondani arra, hogy az újságírók meghazudtolják, ami világosan le van írva a Wikipédián, a bolygó egyetemes ismeretének meghazudtolhatatlan enciklopédiájában. Ezek mindenkit hülyének néznek.

nógrádi komment

Arra azért nem számítottunk, hogy a mi ördögi tervünket is meghiúsítják és lebuktatják kollégánkat.

nógrádi komment

Bizonyára önökhöz is úgy toppan be mindig a vízvezeték-szerelő, hogy “most jöttem Németországból egy csővezeték-szerelési konferenciáról”, és attól fogva tudják, hogy jó kezekben vannak a vízcsapok, anélkül, hogy bármiben kételkedniük kellene.

nógrádi kommentek

Virággal csak egyetérteni tudunk.

nógrádi komment

Végül álljon itt Őrs meglátása, aki még ha nyersen is, de elénk vágja: Nógrádi igenis korunk Nostradamusa.

nógrádi komment

Az vesse Nógrádi Györgyre az első követ, aki még sose írta tele kamutisztségekkel az életrajzát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik