Poszt ITT

Bayer Zsolt ilyen cukin is elküldhetné a migránsokat

bayer zsolt (bayer zsolt, )
bayer zsolt (bayer zsolt, )
Légyszi, csomagoljatok össze, légyszi gyorsan és fürgén, és induljatok el hazafelé édesanyátokhoz, kit könnyek közt hagytatok otthon! XXXDDDDDD

Bayer Zsolt a Bádog című blogján ma egy olyan hírre reagált, miszerint Finnországban 50-60 migráns az ehetetlen étel és a csapvíz fogyasztása ellen tiltakozott. A hír szerint ugyanazt az ételt kapják, mint az oului iskolások és az idősotthon lakói. A migránsok egyik szószólója viszont azt mondta, úgy élnek ott, mint az állatok és csak a pénzüket akarják.

Erre a hírre a publicista felbőszült és indulatos, káromkodásokkal teli kirohanást intézett a bevándorlók ellen. Itt elolvashatja, de úgy döntöttünk, annyi benne a csúnya és illetlen kifejezés, hogy megszépítve, ezeket kihagyva, finomított verzióban tálaljuk.

Kedves kis Barátaim, akkor most szépen kérlek Titeket, nagyon figyeljetek, nem szeretném többször elmondani: Ha nektek esetleg nem felel meg az, amit a finn gyerekek és a finn öregek esznek, ellenben pénzt óhajtotok, ráadásul, ahogy fogalmaztok, a „mi pénzünket”, akkor légyszi, csomagoljatok össze, légyszi gyorsan és fürgén, és induljatok el hazafelé édesanyátokhoz, kit könnyek közt hagytatok otthon. Ez így elég érthető? Ha esetleg nem, akkor még egyszer: ÉDESANYÁTOKHOZ, KIT KÖNNYEK KÖZT HAGYTATOK OTTHON! :)

Ha szabad megkérdeznem, mit képzeltek ti magatokról? Kik vagytok ti? Melyik úr vagy hölgy hívott ide benneteket? És ha már ideérkeztetek a mi kedves Európánkba, akkor milyen alapon óhajtotok ezt-azt? Ne haragudjatok, de egy picit zavartok engem, szemtelennek tartalak Titeket, mint egy őshonos rovarfajt, nincs Bennetek sem alázat, sem hála, nincs Bennetek semmi emberi, már ne is orroljatok meg emiatt, légyszi. Ti tényleg azt gondoljátok, hogy Európában bárkinek is kötelessége elviselni Benneteket? A puszta létezésetek zavaró egy csöppet, én sem tudok másról írni, pedig Gyurcsány Ferenc egykori Miniszterelnök Úrral is van sok-sok vitám, értitek ;)

Nagyon szépen kérlek Titeket, induljatok el, légyszi haza, ahol sok kedves kis tevétek van, és fogyasszátok egészséggel az otthoni finomságokat. Pénzt meg próbáljatok meg úgy és ott keresni, ahogy akartok és ahogy tudtok, jó móka lesz, meglássátok!

Itt most sajnos nem tudunk helyet biztosítani Nektek :(

Kedves, becsületes Barátaim, legyen mosolygós az utatok hazafele!

Ne várjátok meg, hogy ezt másképpen is elmagyarázza nektek valaki, mert lesz irgum-burgum, huncutok! XXDDD

Ps. Voltaképp tök mindegy, milyen nyelvezetben írjuk meg a fentieket, a finnországi migránsok úgysem olvassák.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik