Poszt ITT

Ha szeretne mindig győztesen kikeveredni a vitákból, itt a megoldás!

fociultrák (fociultrák)
fociultrák (fociultrák)
Három a magyar igazság, és egy a ráadás. De ki a hazaáruló?

Tudja, mi a különbség a pornószínésznő és az általunk alább kínált mágikus érvrendszer között? Hogy utóbbi megdönthetetlen.

Olyan csomagot kínálunk önnek, amit bármikor, bármilyen vitában felhasználhat, akár személyesen, akár a Facebookon zajlik a polémia. Csak magolja/másolja be az alábbi pontokat, és nem kell foglalkoznia az érveléssel:

  1. Magyarországnak bármilyen felmerülő kérdésben igaza van; de különösen a románokkal, szlovákokkal, a horvátokkal, az osztrákokkal, a németekkel és az EU-val, az USA-val és a zsidókkal szemben.
  2. Magyarország ellen világméretű összeesküvés zajlik, amelynek hátterében a románok, a szlovákok, a horvátok, az osztrákok, a németek (és az EU), az USA és a zsidók állnak. Meg a buzik.
  3. Ultima ratio: Aki az 1.-2. pontot nem fogadja el TÉNYKÉNT, az nem magyar ember, továbbá HAZAÁRULÓ.
  4. Profit.

 

Kiegészítés:

Tisztel hölgyem/ uram! Önhöz fordulok, aki a fenti érvrendszert eddig is használta. Azért gyűjtöttem össze a mágikus pontokat, hogy hátha megteszi, hogy kicsit elgondolkodik. Naaa! Csak egyetlen pillanatra!

Az nem érv, hogy „hazaáruló”.

Ha ön egy vitában részletesen elmondja/leírja, hogy miért van igaza, és véleményét megpróbálja kulturáltan, tényekkel alátámasztani, az érvelés. Figyelje meg, hogy bárki örömmel meghallgatja, elolvassa, sőt válaszolni is fog rá.

A reflexből hazaárulózás viszont sajnos nem érv :(

Egyrészt azért, mert a „hazaáruló” a hatályos magyar BTK szerint „az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn” – és ilyesmire legfeljebb az ön kedvenc pártjából tudnánk példát felhozni, ha érti, mire célzunk ;)

Másrészt – ha tágabban értelmezzük a szót – hazaáruló az, aki kárt okoz nemzetének, aki miatt romlik az ország külföldi megítélése (-> csökken a turisták száma -> no profit).

Például ŐK:

ultrak

Vagy Ő:

lászló petra

De az ön vitapartnere, tisztelt hölgyem/uram, nem hazaáruló. Csak más a véleménye, mint önnek. Kérjük, gondolja át picit ezt a dolgot!*

*És ha már itt tartunk, a magyar és a nemzeti érzelmű kifejezésekről is le lehet kopni, azokat nem lehet csak úgy stipistopizni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik