Poszt ITT

Békamenet miatt folyik a tyúkperpatvar a jobboldalon

Tyúkfarm (tyúk, tojás)
Tyúkfarm (tyúk, tojás)
Komoly ideológiai vitát kezdett a Honfoglalás 2000 Egyesület a Civil Összefogás Fórummal, részben az azt vezető Csizmadia László alkalmatlanságáról. Kívülről csak annyit érteni belőle, hogy kot-kot-kot-kot-kot-kot.

Hatalmas kárálással esett neki a CÖF kapirgáló kotlósának a Honfoglalás 2000 Egyesület gyöngytyúkja – tudtuk meg az MTI-ből. Az egyik kormánypárti haszonjószág a másikra kotkodált, meg is állt az élet az aranymagokkal telehintett baromfiudvaron.

Azon akadtak ki a Honfoglalás 2000-nál, hogy Csizmadia Lászlóék tyúkja most ébredt fel a félkómás kapirgálásból, na meg hogy teleette magát aranymagokkal az utóbbi években, sőt kakasból is a legjobb jutott neki, és ráadásul Békamenetet akarnak szervezni. Sok ugyanis a liberális varangy a környéken, pusztítani kell. Némelyikük elég kicsi és savanyú, amolyan Magyar Narancs.

Na de ez a honfoglalásosok szerint röhej, a jelentéktelen Mancs-varangyok ellen fölösleges tüntetni, amikor

a kormány emberfeletti munkát végez a migráns-helyzet kezelése tekintetében, ezért nélkülözhetetlen, hogy magyarok százezrei nyilvánítsák ki, hogy erkölcsi támogatást nyújtanak választott vezetőinknek.

Szerintük most tízmillió magyar csibe és 500 millió európai kiskacsa sorsával kéne törődni, amikor varjak sokasága repül a termésre. Szerintük Csizmadia korábban azt kotkodálta, kifáradnak az emberek, ha túl sűrűn viszik őket tüntetni a baromfiudvar körül, most meg egy “piszlicsáré ügy miatt szervez tüntetést”. Ahogy fogalmaztak, “agyaggalambra lövünk”.

Szerintük tömegek követelik egy Békamenet összehívását, de a Civil Összefogás Fórum hallgat. Pedig ki kéne állni a jóságos gazda, a takarmánnyal ellátó kormány mellett. “A CÖF vezetését pedig tiszta múltú, széles látókörű, ismert, tekintélyes emberre kell bízni, nem önmagát fényező amatőr politikusra. Szép számmal vannak ismert közéleti személyiségek, akik páváskodás és mindennemű önérdek nélkül irányítanák ezt a nagyon fontos civil szervezetet.”

Ha jól tudjuk, ezért is indították el a Felszállott a páva vetélkedőt, hogy a tyúkok helyett végre díszes tollazatú állat vezethesse a CÖF-öt!

macska vs tyúk (Array)
macska vs tyúk (Array)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik