Poszt ITT

Karcsi segíteni kell, gyere vissza!

A magyar kormánynak 180 ezer külföldibe tört bele a bicskája, a Szigeten csak idén 441 ezer ember járt, 95 országból. Legyen akkor egy darabig Gerendai Károly a miniszterelnök Orbán Viktor helyett.

Sziasztok, Zsolt vagyok és van egy ötletem.

Miközben ezt írom, épp Bicskén vesztegel egy vonatnyi szerencsétlen menekült, akikkel a magyar kormány látványosan nem akar, vagy nem tud mit kezdeni. A Keleti pályaudvarnál is héderezik egy csomó szír, akikkel a magyar kormány szintén nem akar, vagy nem tud mit kezdeni.

Párezer emberről van szó, akik Budapest egyik legnagyobb terén kénytelenek fesztiválozni, mert a vasút vagy indít vonatot, vagy nem, vagy Stuttgartba, vagy Lökősházára, a Keletinél meg vagy van tranzitzóna, vagy nincs. A magyar állam bicskája vagy beletört párezer szír ellátásába, vagy eleve elő sem vette azt a bicskát.

Ja, igen, az ötlet.

Az idei Sziget fesztiválon 441 ezer ember járt kint, 95 országból. A magyar határt illegálisan eddig olyan 180 ezer ember lépte át idén. A Sziget egy hétig tartott, az idei év most már kilencedik hónapja. A Szigetre a külföldiek megjöttek, aztán elmentek, minden probléma nélkül.

Szóval ha a férfias, erős magyar kormány képtelen párezer emberrel megbírkózni (most tök mindegy, hogy akar-e egyáltalán), akkor hívjuk vissza Gerendai Károlyt az eke szarvától és legyen pár hónapig ő a miniszterelnök. Megoldja a dolgot, aztán jöhet vissza Lázár János katatón ismételgetni, hogy “dehát ha nem akarnak együttműködni”.

Ha rohadt nagy szerencsénk van, még ki is jön az egész nullszaldóra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik