Poszt ITT

És azt hallották, hogy egy menekült megütött egy idős hölgyet Kocsis Máté orra előtt?

kocsis-mate-pofon(960x640).jpg (Array)
kocsis-mate-pofon(960x640).jpg (Array)

A szokásos azonnali gyors fellépést követeljük a polgármester úrtól.

Azért nem, mert nem volt ilyen. 

Mármint tényleg megütöttek egy idős hölgyet a nyolcadik kerület szívében, Kocsis Máté orra előtt, de nem menekültek voltak, hanem egy farsangon fociultrának öltözött társaság vezetője (civilben a Magyar Jose Mourinho Cosplay Szövetség tiszteletbeli titkára). De tényleg, megtörtént, van róla videó is, ahogy megütik a nénit. 

 

Meg arról is van videó, ahogy erre a nyolcadik kerület vasakaratú polgármestere azt mondja, hogy hát izé, ööö, majd tegye a dolgát a rendőrség, vagy valami. 

De azért még emlékszünk mindannyian, milyen iszonyatos lelkesedéssel reagált dr. Kocsis Máté (a jog doktora, nem a szerelemé) arra, hogy menekültek késeltek a pápa téren, majd össze is kakálták azt. Pedig az még csak meg sem történt. 

Na de dr. Kocsis Máté akkori őrjöngéséből kiderült, hogy igenis képes utasítani a köztereseket, ha baj van a kerületben. Hát – miután kiderült, hogy ők hívták a kopasz jelmezeseket – most esetleg megpróbálhatná megint utasítani őket, hogy esetleg ne ütögessenek idős néniket csak azért, mert nem elégedettek dr. Kocsis Máté munkásságával. Vagy a keresztényi etika követelményei szerint akár arra is, hogy nagy erővel vágják arcon saját magukat. 

A lényeg az, hogy Józsefvárosnak azért elég gyengekezű polgármestere van, ha ilyemi megtörténhet az orra előtt. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik