Poszt ITT

لو رحت المجر – Ha Magyarországra jössz

plakat(210x140).jpg (Array)
plakat(210x140).jpg (Array)

Ötleteink, mivel is hirdessük külföldön, hogy senki se jöjjön Magyarországra.

A magam részéről elhatárolódnék attól a vernyákoló liberális csürhétől, akik mindenen csak a csomót keresik és a demencia jeleit vélik felfedezni a kormány legutóbbi remek ötletén, miszerint is plakátokat helyeznének ki Afganisztánban, Szíriában és Törökországban. Az ötletet a magam részéről zseniálisnak tartom, már csak azt kellene eldöntenünk, hogy mit is írjunk a kihelyezendő plakátokra. Ehhez szeretnék hozzájárulni szerény képességeimmel.

Valószínű, hogy az a plakátkampány, mely Magyarországon olyan remekül működött, nem fog beválni például Szíriában az ország etnikai, kulturális és vallási összetétele miatt. Az alavi kormányzat például jó, ha az egyharmadát ellenőrzi az országnak, míg a többi részén különböző szélsőséges iszlamista szervezetek marakodnak egymással és persze a kormánnyal. Gyakoriak a nyilvános lefejezések, korbácsolások, élve elégetések, valamint a rabszolgakereskedelem, így nem vagyok benne biztos, hogy egy másfél méteres kerítéske kihirdetése elhozhatja a kívánt hatást. Az sem, hogy a megcsonkított, megnyomorított embereknek azt mondjuk, mi aztán tutira nem fogadjuk be őket.

Ez nem fog működni, mert ezek az emberek eléggé bipolárisan működnek a háború és a szenvedések miatt. Magyarul: eldöntendő kérdésekben gondolkodnak. Például: Lőnek-e rám Magyarországon, vagy sem? Levágják-e a kezemet/fejemet Magyarországon, vagy sem? Keresztrefeszítik-e a zugcigiző kamaszfiamat, vagy sem?

Tehát, ha azt mondjuk nekik, hogy van kerítés, az jelenik majd meg az agyukban, hogy nincs aknamező. Éppen ezért, a következő frappáns mondatokat javaslom, melyeket egészen biztos képesek lesznek dekódolni.


 

1. Habony Árpád Magyarországon minden héten keresztre feszít 5 migránst

A mondat önmagáért beszél. Nem baj, ha a migráns nem tudja, kicsoda pontosan Habony Árpád, egyértelműen Magyarország „zaím”-jaként, vezéreként fogja azonosítani. A keresztrefeszítést nem kell magyarázni neki.

2. Ha Magyarországra jössz, megetetünk az oroszlánokkal a felcsúti stadionban

Ez felidézi a korai keresztényüldözéseket a Római Birodalomban, mellyel egyébként az Iszlám Állam lelkesen azonosítja a nyugati világot. Két legyet is üthetnénk egy csapásra: meg tudnánk tölteni a magyar foci kvalitása miatt üresen kongó stadionjainkat. A vér mindig vonzza a közösséget.

3. Ha Magyarországra jössz, te és a családod rabszolgaként fog dolgozni a kőbányákban

Mivel a rabszolgaság intézménye szépen felvirágzott az elmúlt években a Közel-Kelet migránsgócaiban, ezt az üzenetet is érteni fogják. Arról nem is beszélve, hogy az Állam óriási pénzeket spórolhat az ingyen munkaerővel.

4. Magyarországon a kultúrát a bebaszás, a disznóevés és Kerényi Imre jelenti

Higgyék el, mindhárom eléggé rémisztő lesz az aljas megélhetési keresztrefeszítés elől menekülőknek, esetleg KI portréjával illusztrálva még rémisztőbbé tehetnénk.

5. Ha Magyarországra jössz, vagonokra rakunk, táborokba viszünk, levetkőztetünk és elgázosítunk

Miért is ne próbálkoznánk történelmi párhuzamokkal! Mindenki tudja, hogy egyszer már megtettük, miért is ne tehetnénk meg újra? Ott van a korabeli zseniális propaganda anyag, csak az elavult „zsidó” szót kellene benne „gazdasági migránsra” cserélni. Erre is emlékszik nagyjából mindenki, ez az üzenet is egyértelmű lesz.

Tekintve, hogy a magam részéről megélhetésként járkálok háborús övezetekbe, a plakátok kihelyezésében is tudnék segíteni szerény díjazásért kormányunknak, elvégre mégsem várhatjuk el, hogy diplomatáink, nagyköveteink az ágyúzásban, rakétázásban és a harcok egyéb válfajaiban plakátoljanak, arra ott vannak az olyan hülyék, mint jómagam és néhány kolléga az Indexnél.

Alig várom, hogy a kormánytól ki lehessen kérni az ez ügyben készült megvalósíthatási tanulmány, mely biztosan nem két forintért készül majd el.

Addig is, nem ártana biztonságban tudni kormányunkat és bunkert építeni mondjuk Brennbergbányán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik