Poszt ITT

A közszolgálat jegyében: a szexmunkások szerint a Forma-1 már nem a régi

Hungaroring (Array)
Hungaroring (Array)

Ezt természetesen nem én mondom, hanem az évi nyolcvanmilliárd forintból működő közmédia online felülete, a hirado.hu, ami viszont már nem annyira természetes.

Ezt természetesen nem én mondom, hanem az évi nyolcvanmilliárd forintból működő közmédia online felülete, a hirado.hu, ami viszont már nem annyira természetes.

Hétvégén Forma-1, ráadásul Magyarországon, Mogyoródon, a harmincadik nagydíj jön. Meg az emberek is jönnek. Tavaly négy nap alatt majdnem 170 ezer ember ment ki a Hungaroringre, egy évvel korábban 247 ezren, ami nézőcsúcsnak számít, írja a hirado.hu.

A legolcsóbb belépő a vasárnapi futamra a kedvezményes 9900 forintos, ez állójegy, de nem is ez a lényeg. Hanem az, amikor a Híradó ráfordul arra, hogy

„már nem akkora sláger a Forma-1 a prostituáltak körében”

Azt írják, a rendőrség szerint a tavalyi futam során a közbiztonsággal nem volt gond, nem történt kiemelt bűncselekmény. A Pest megyei kapitányság adatai szerint 2014-ben a pálya környékén hét nő kínált szexuális szolgáltatást. Földi Ágnes, a Magyar Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesületének elnöke a portálnak azt mondta, ennél azért több prostituáltat vonz a futam, még úgy is, hogy a község önkormányzata védett övezetté nyilvánította a környéket.

De közel sincsenek már annyian, mint mondjuk 8-10 évvel ezelőtt, amikor „az ország minden pontjáról a komoly szezonális kereset reményében.” Földi szerint azért kevesebb a prostituált, mert kevesebb a kempingező külföldi, így „a magyar prostituáltak körében már nem akkora sláger a Forma-1.”

„Épp ezért a mogyoródi önkormányzattal, illetve a hatóságokkal sincs már értelme harcot vívni azért, hogy a szexmunkások legálisan kínálják a testüket a verseny helyszínén. Hozzátette azonban, hogy a Magyar Nagydíj idején Budapesten megnő az igény a prostituáltak szolgáltatásaira.”

Kapcsolódó hír, üzenjük a köztévé online felületének is: dugó várható. Mármint Mogyoród környékén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik