Poszt ITT

Sarka Kata nem próbálta meg ellopni a show-t

Sarka Kata (Array)
Sarka Kata (Array)

Egy tisztességes, rutinszerű szépségversenyt láthattunk a nemzeti csatornán vasárnap este. Nem voltak kínos bakik, és még csak nem is a legcsúnyább lányt választották királynőnek, de egyebet nem tudott felmutatni a Hajdú család szerelemgyermeke.

A nem gyengén húspiac jellegű felvonulás soraiban ott ült Kókuszgolyó és Golyóné, Rogán Cili és a többi jó barát is, támogatásukról biztosítva Sarka Katát. Sajnos a kamera nem mutatta elégszer Andyt, pedig biztosra veszem, hogy azért el-elszundított az öreg. Ha már Orbán Viktor megérdemelt egy-két horkantást az évértékelőn, akkor miért pont most szakította volna meg a hagyományt?

Úgy tűnik, hogy nagy divat lett mostanában szépségkirálynő-vezérigazgatónőnek lenni. Régen a háztartásbeli (és most itt nem igazából az otthon három gyerek után mosó-főző-takarító nőkre gondolok, hanem a takarítónős-kertészes-jajj-de- elfáradtam-a-kozmetikában típusra), vagy esetleg a jótékonykodó cím járt ki a hasonló helyzetben lévő feleségeknek. Egy dolgot azért el kell ismernünk, jobban csinálják, mint Fásy úr és partnerei a régi időkben.

Kulcsár Edina tavalyi sikere után a lányok tömegével jelentkeztek állítólag, a casting változatosabb is volt, mint a konkurens versenyben. Nem, idén sem volt vörös hajú vagy Beyoncé-fenekű a tizenhat között, de láss csodát, egy szőke lány második helyezést ért el. A lányok jöttek-mentek, ruhában és ruha nélkül, táncolgattak, kínosan megállás nélkül vigyorogtak, de idén még annyi izgalom sem volt, hogy valaki Sarkához vágja a koronáját. (Lásd Kocsis Korinna sértődése.)

A műsor pikantériája volt a most éppen háromtagú Compact Disco, akik néha hatan, néha négyen, néha hárman, de mindig ugyanazt a hangzást produkálják. Hát na, aki tud az tud.

Majka sírása is meghallgatásra talált, végre nemcsak az hallgatta, aki rá akart kattintani és akarta, hanem mindenki. Ha akarta, ha nem.

Haddaway jelenléte annyira kínos volt, hogy féltem leírni a nevét is, de muszáj. Valaki mondja már meg Péternek, hogy nagyon kellemetlen ezt a pasit sztárfellépőként hirdetni, mert ha rákeresek a nevére, akkor hétszázezer találatot dob fel a Goggle, míg Majka neve 27 MILLIÓT. Ráadásul hány jó magyar énekes-embertől vett el munkát tegnap este? Angolul hadovált, még a kultúránkat sem tisztelte. Mondjuk, biztos azért merte ezt megtenni, mert nem tudta elolvasni a plakátokon lévő üzenetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik