Poszt ITT

Gerlóczy: Demjén Ferenc és az evolúció

Demjén Ferenc és az evolúció, poszt itt, Gerlóczy (Array)
Demjén Ferenc és az evolúció, poszt itt, Gerlóczy (Array)

A föld puszta és üres volt tán, sötétség borította a mélységeket, és Isten lelke tán lebegett a vizek fölött? Isten tán szólt: "Tán legyen világosság", és világos lett tán?

Az Ússz, amíg élsz című dalt kétszer is meghallgattam. Megmondom őszintén, hogy kicsit csalódott vagyok. Már megint ez a pávatánc. Nem az zavar engem, hogy Orbán Viktor is szerepel benne, Orbán Viktor mindenhol ott van, ez a dolga egy jó vezetőnek, miért éppen ebben a klipben ne szerepelne, nem értek egyet azzal a hozzászólóval, aki belterjes felcsúti putridalnak nevezte Demjén Ferenc dalát. A bajom a pávatánccal van. Azt mondja a szerző: “ott volt a víz, az ősóceán, onnan együtt jöttünk tán.”

Miféle ősóceán? És mi az, hogy tán? Döntsük már el, a rohadt életbe! Először azt állítja, hogy ott volt az ősóceán, aztán mindezt kétségbe vonja egy felháborítóan sunyi és aljas “tán”-nal.

Kezdetkor tán teremtette Isten az eget és a földet?

A föld puszta és üres volt tán, sötétség borította a mélységeket, és Isten lelke tán lebegett a vizek fölött?

Isten tán szólt: “Tán legyen világosság”, és világos lett tán?

Aztán így folytatja: “milliárd furcsa lény, s mi csak úsztunk tovább…”

Úszott a barnamoszat meg az anyósod! Én a polgári-keresztény értékrend szerint nevelkedtem. Mi nem úszkálunk. Az Úristen megalkotta az embert a föld porából és orrába lehelte az élet leheletét. Így lett az ember élőlénnyé.

Mélységesen felháborít ez a pávatánc, amellyel a kormány gesztust akar tenni, szavazatokat akar szerezni a mocskos darwinista söpredéktől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik