Poszt ITT

Orbán pornószínésze volt a nyugdíjas lottómilliárdos

Bayer-Zsolt(1b977ce9-12b0-41b0-8a3e-07334cdc277d)(650x433).jpg (Array)
Bayer-Zsolt(1b977ce9-12b0-41b0-8a3e-07334cdc277d)(650x433).jpg (Array)
Így csinálta meg a gazdag kommunisták csajait a solymári portáscsődör.

Amit itt fent látnak – a címre gondolok – az a tökéletes cím 2015 magyar tartalomfogyasztójának. Orbán Viktor, nyugdíj, pornó, lottó. Ezek azok a témák, amelyek egy magára valamit is adó magyar újságolvasót érdekelnek. Egyébként csak azért írtam le, mert meg szerettem volna alkotni a tökéletes címet, meg persze azért, mert ezt így elég sokan el fogják olvasni. Elnézést. Szóval itt tart 2015-ben a magyar újságolvasó.

A kormányközeli sajtó eközben egészen máshol tart. Hónapok óta pletykálják, hogy hamarosan elindul Habony Árpád médiabirodalma. Hát, elindult. 2015-ben a kormányközeli sajtó ott tart, hogy ha Bayer Zsolt blogjáról rákattintok a Blogstar logóra, akkor nem nyílik meg a Blogstar főoldala. Beúszik egy menü oldalról, hogy regisztráljak. Sőt, 2015 közepén a kormánypárt mesterterve a sajtó visszafoglalására az, hogy indítanak egy blogszolgáltatást (!) Blogstar (!) néven. Őrület.

Egyébként csak arra voltam kíváncsi, hogyan csinálta meg a fiatal hírlapos portáscsődör a gazdag kommunisták csajait.

“Hát így kerültem én oda. Felvett a Rosta Mari. Aztán egy jó fél évet lehúztam. Jó is volt. Ellenőriztem a klubtagok tagsági igazolványát, beosztottam a teniszpályákat, megszerveztem a teniszversenyek lebonyolítását. Nem volt különösebben megterhelő. Ezen kívül egy meló volt még. rengeteg friss, újgazdag pöcs járt oda. Kicsike, kopaszka, virsli ujjú figurák, akik hozták magukkal a bombázó nőiket. Újgazdagék teniszezgettek, iszogattak, a bombázók pedig el-elvitték szegény portásfiút hátra, a szaunák meg az öltözők környékére. Ezt is ki lehetett bírni.”

Amúgy van még egy ilyen is, de ez sem sokkal erősebb. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik