Poszt ITT

Gerlóczy: Mi lesz itt? Semmi jó!

Orbán (Array)
Orbán (Array)

Ha Orbán elbukik eláraszt minket a söpredék és egyedül fegyveres ellenállással fogunk tudni változtatni. A biboldók megőrültek.

Meg akarom nézni a Ti miniszterelnökötök strasbourgi csatáját, de nem indul el valamiért az Echo tévé Youtube-csatornáján. Amíg várakozom, olvasgatom egy kicsit a kommenteket, és előbb az ország, később a kontinens, végül pedig a Föld és a Naprendszer elhagyásának lehetőségeiről elmélkedem.

Be kell állnia mindenkinek most Orbán mögé. Én Jobbikosként visszaküldtem a konzultációs ívet. Ha Orbán elbukik eláraszt minket a söpredék és egyedül fegyveres ellenállással fogunk tudni változtatni. A biboldók megőrültek. Nem hiszem el azt sem amit itthon hallok tőlük, hogy engedjük be mindenkit. Ezek sok esetben tömeggyilkos emberek akik az utazáshoz szükséges pénzt is gyilkosságokkal szedték össze. 3 – 400 000 Ft Afrikában irdatlan sok pénz. Ezek még mélyebben vannak, mint a cigányaink és sok száz év alatt velük sem tudtunk semmit kezdeni. Van az öngyilkosságnak egyszerűbb módja is! A bibsik nemzetek ellen érzett gyűlöletének új próbálkozását vissza kell vernünk.

Üdv a délvidékről honfitársam. Igaz hogy én nem vehetek részt a nemzeti konzultációban de egyezek a nemzeti érzelmű magyarok véleményével.

 Üdv Ausztráliából honfitársam…… hallom szarban a haza és mindenkit szipultok akinek semmi köze a gazdasághoz és fillérekből tartja al magát. Ezt a férget éltetitek aki kilopja a szemedet de a cigány és még soha nem látott néger a bűnös…..lol. Az EU nélkül mehettek koldúlni aluljáróba Angliába de hallom ott is ismerik már a Magyart. Hja meg a Jobbik…..az egész világ rajtuk röhög. Na csá….

Elolvasva a többi hozzászólásod, te valami fizetett bibsi propagandista lehetsz. Látom az RT csatornára vagy ráállítva. Ha Ausztráliában élnél tudnád, hogy az ausztrál államfő a hadsereg bevetését javasolta a menekültek ellen, ahogy ő is a haditengerészetet vetette be. Angliában is csak a veled hasonszőrű index hívja magyarnak a koldust. Valójában azok kokerók. Na csá

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ajánlott videó

Olvasói sztorik