Poszt ITT

Bevándorlás vagy a magyar családok támogatása – erről szavaztatnak Orbánék

orbán viktor (orbán viktor, )
orbán viktor (orbán viktor, )

A nemzeti konzultáció nem visz közelebb sem a boldogabb, sem a versenyképesebb Magyarországhoz. Vélemény.

„Egyetért-e Ön a magyar kormánnyal abban, hogy a bevándorlás helyett inkább a magyar családok és a születendő gyermekek támogatására van szükség?”

Ez egy kérdés az Orbán által reggel a rádióban meghirdetett nemzeti konzultáció kérdőívéről.

A magyar miniszterelnök megint okosabb akar lenni egész Európánál, miközben a januári párizsi merényletek áldozatain taposva próbál visszakapaszkodni népszerűségének mélypontjáról. Szóval a bevándorlás most ennek az országnak a borzasztó nagy gondja, ami elveszi az energiát a magyar családok és a születendő gyermekek támogatásától.

Orbán szerint még véletlenül se az a probléma, hogy olyan gyalázatos a közhangulat, hogy sikerrel lehet embereket uszítani azok ellen, akik saját hazájukban reményüket vesztették és útnak indulnak. Őrizetbe kell venni őket, ennyit tud a miniszterelnök mondani.

Az Orbán által lenézett és meghaladni kívánt Európában az embereknek van életük, nem aljas és demagóg kérdésekkel tematizálják a gondolkodásukat és nem az a kérdés, hogy a bevándorlók ellátására vagy a családokra költsenek-e.

A konzultáció többi kérdése sem visz közelebb sem a boldogabb, sem a versenyképesebb Magyarországhoz. De itt már elolvashatják, ha akarják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik