Poszt ITT

Tompa: Menekültes

menekült (menekült, bevándorló)
menekült (menekült, bevándorló)

Ő bármit képes, igazi hős az a csávó, komolyan mondom, ha most volna a Nagy Imre, kirúgná a széket alóla, még utána is rúgna, komolyan.

Te, Árpy, ki kéne találni valamit, ilyeneket ír az egyik ilyen a pajeszplajbász, hogy zuhan a Fidesz.

Szokott módszer?

Szokott módszer. Nézd meg a kutatást, mit rühellnek legjobban, oszt menj rá, a Tóny majd kiáll vele valahova, és bebizonyítja, tudod, ő bármit képes, igazi hős az a csávó, komolyan mondom, ha most volna a Nagy Imre, kirúgná a széket alóla, még utána is rúgna, komolyan. Sok ilyen kéne.

Van azért. Nézzük, hát a menekülteket utálják a legjobban, féltik a szaros kis motyójukat, nem értik őket, nyelveket ugye a mieink nem beszélnek, a főnök is aszonta, hogy mink nem akarunk multikulturálisak lenni, meg be kell zárni a kapukat, ezt szeretik hallani, tudod, versenyezni se szeret ez a mi főleg falusi, idős kerdem nyugdíjasból és harminc alatti kriptonyilasból álló bázisunk, de te, Árpy, ott bajok vannak, ezek a fiatalok mennek át a Vona Gabiékhoz, erre is kéne valami.

Ez a menekültes, ez jó lesz, a harminc alattiak, akik nem mennek Londonba, ugyanúgy rühellik a  zidegenszívűeket, mint a nénijeink.

Jó, csak vigyázz, meg ne jelenjen az a sok menekült gyerek meg néni, meg ahogy a szervek igazoltatják őket, még kiderül, hogy emberek, nem terroristák, tudod, azt kell sugalmazni, hogy a menekült az terrorista.

Ne aggódjál, a híradós fiúk meg lányok tudják a dolgukat, attól te ne tartsál, hogy ott megjelenik bármi, azok nem hibáznak, maguktól kivédenek minden labancos-pajeszos-brüsszeles g.ciséget. Meg hát ki kell állítani a Tónyt, az bármelyik átfázott koszovói kislányról bebizonyítja, hogy a Főnököt jött kicsinálni.

Árpy, király vagy! Azér’ kéne tarcsiba is valami. Várgyá, a zsidrákokat nyíltan mi még egyelőre nem izélgethetjük, még amíg a zúnió van, má’ nagyon tele van velük a vasom, mint Louisnak a g.civel, háhá, ez jó, nem? Komcsik kilőve, liberálisok,  azt még melegen kell tartani, vagyis inkább hidegre kéne tenni őket, muhaha, na, mindegy, öregek, az nem jó,  szegények kilőve, multik, bankok kicsinálva, te, ki maradt? Kire lehetne még ráfogni, hogy mindenről ő tehet?

Most ez a menekültes jó lesz. Nincs ötletem, de Főnök majd úgyis kitalál valamit. Mindig ráérez, hogy hol fáj a legjobban, hova kell a legnagyobbat ütni, ne aggódjál te.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik