Poszt ITT

Szaniszló: “A bevándorlók népszaporulata miatt a nyugati államok eltűnnek a térképről”

Szaniszló Ferenc (Szaniszló Ferenc)
Szaniszló Ferenc (Szaniszló Ferenc)

Ismét erős mondatokkal kommentálta a francia eseményeket a szabadkőművesektől rettegő ECHO tévés megmondó ember. Főnökei szerint nincs ezzel semmi baj.

Öt nappal a francia szatirikus hetilap elleni terrortámadás után fogalmazta meg az üggyel kapcsolatos gondolatait Szaniszló Ferenc, az ECHO tv átmenetileg Táncsics-díjas műsorvezetője.

Röviden összefoglalva, szerinte az Iszlám Államot a balliberális nyugat hozta létre, amely amúgy is kihasználja a “keleti népeket”, vagy máshol “mórokat”. Miközben a nyugat uszítja egymás ellen a közel-keleten élőket, a “fehér emberek” elgyengülnek – vélekedik a 25 perces okfejtés során. Ennek pedig tragikus következménye lehet:

“A bevándorlók népszaporulata és az őslakosság elöregedése, kihalása nyomán Franciaország, de a többi nyugati állam is eltűnik majd a térképről. Pontosabban lesz, csak másképpen. Mint ahogy francia fociválogatott is van, más színekben” – hangzik a megfejtés a bevándorlás kérdésére. (Az ECHO TV Világpanoráma című műsora ínyenceknek itt megtekinthető)

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság tájékoztatása szerint korábban fél millió forintra büntették az ECHO-t Szaniszló műsora miatt, akkor a cigányságról formált olyan véleményt, amely a hatóság szerint kirekesztő volt. Egy másik esetben pedig két órára elrendelte az ECHO elsötétítését ugyacsak a Világpanoráma miatt.

A január 12-i műsor miatt, ahol az Európában élőkre “fehér emberként”, a közel-keleten élőkre pedig “mórokként” hivatkozott és képben is egyértelmű utalást tett a franica válogatott tagjainak bőrszínére, csak abban az esetben indítanak eljárást, ha bejelentés érkezik hozzájuk.


Fotó: MTI / Kovács Attila

Miki Tímea, az ECHO TV vezérigazgatója ezzel kapcsolatban azt válaszolta megkeresésünkre, hogy Szaniszló Ferenc jegyzete, amely a közelmúlt franciaországi tragikus eseményekre tekintettel született, a maga egészében vizsgálandó. “Az események súlyára és a vélemény-nyílvánítás szabadságára is tekintettel Szaniszló Ferenc jegyzetének közreadásával meglátásunk szerint jogszabálysértést nem követtünk el, és a jegyzet nem minősíthető rasszistának sem jogi értelemben, sem az általános társadalmi közfelfogás szerint” – írja a vezérigazgató. Eszerint tehát a kedves olvasó sem gondolja kirekesztőnek, rasszistának, a Világpanoráma idézett műsorát. Mi azért megkérdeznénk erről a véleményét:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik