Poszt ITT

Kitiltottak, lépjetek elő!

A kétharmados NER-rendszerben nekimenni a kormánynak, és hazugsággal vádolni Varga Mihályt és Lázár Jánost, felér egy öngyilkossággal.

A kétharmados NER-rendszerben nekimenni a kormánynak, és hazugsággal vádolni Varga Mihályt és Lázár Jánost, felér egy öngyilkossággal. Vida Ildikó márpedig ezt tette a Simicska érdekeltségbe tartozó Magyar Nemzetnek adott interjújában. Feltehetően ő is tudja, sőt, készül rá, hogy már nem sokáig kell bujkálnia a rá vadászó újságírók elől a Széchenyi utcai székháznál, hamarosan úgyis kirúgták volna, és ha már mennie kell, még utoljára megsebzi a Fideszt annak legérzékenyebb pontján.

Ahhoz sem kell túl sok logika, hogy heteken (napokon?) belül maga fogja bejelenteni, hogy lemond, „a személyemet és családomat ért méltánytalan támadások miatt megrendült egészségem, és a NAV-ot ért igazságtalan bizalomvesztés miatt”. Volt már ilyen, Schmitt sem akarta először, aztán csak rávették, jobb lesz így mindenkinek.

Kivéve nekünk, adót fizető, magyar állampolgároknak. A másik öt nevet ugyanis továbbra sem ismerjük, az viszont biztos, hogy a listán még sorakoznak adóhatósági felső vezetők. Márpedig Vida távozásával, helyettesei, – a szintén erősen kitiltottgyanús, a botrány kirobbanása után az elnökkel együtt külföldön szabadságát töltő – Csillag Dezsőné, Kiss Ferenc, Kovácsics Iván, Sors László, Varga Árpád és Vágujhelyi Ferenc közül venné át valaki a helyét.

Úgyhogy kedves kitiltottak, és “semmit nem tudó” Lázár-félék! Tessék szépen beállni Vida mellé a sorba, és nyilvánosság elé lépni, tisztára mosni (bizonyítékkal vagy azonnali távozással) az adóhatóság még megmaradt(?) becsületét, mert korrupt bandának egy petákot sem fog leróni a 4 millió magyar adófizető. És az utcák megtelnek, az alma továbbrohad, Lázárnak pedig már fűrészelnie sem kell Orbán alatt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik