Poszt ITT

Litkai: Amit tudni akartál a földönkívüliekről, de féltél megkérdezni

Növekszik egy galaktikus ízületi beteg invázió kockázata. Könnyen fejlettebb, de reumatikusabb civilizációk áldozatai lehetünk.

Már a Hír 24 hasábjain is megkezdődött a találgatás, vajon ki lehet a földönkívüli. És mit akar? Az eddig áltudományos találgatások helyett racionális, valós gondokra reflektáló összefoglalót készítettünk.

Van-e összefüggés a népesség fogyatkozása és a földönkívüliek között?

Ki kell mondanunk, hogy van. Nem elég a migrációs hullám, rezidensek tucatjait vihetik el távoli galaxisokba, kijátszva ezzel a röghöz kötés szabályait. Pataky Attilát is számos alkalommal vitték el, ám érthetetlen okokból többször is visszahozták. A földönkívüliek számára is egyértelművé válhatott, hogy hazánk a kreatív és életképes egyedek paradicsoma. Aki itt képes a túlélésre, annak egy exobolygó vagy egy elhagyatott spirálgalaxis meg se kottyan. A jó nők magas száma is csalogató lehet, bár a földönkívüliek számára a nagyfejű, üveges tekintetű, kicsit pudingos testű egyedek a szexuálisan izgatók. Emiatt jóval nagyobb a testrablás kockázata Nagy-Britanniában.

Képünk csak illusztráció

Mit látogatnak meg a földönkívüliek Magyarországon?

Mivel a fővárosban drámai a parkolási helyzet, és magasak a bírságok, ezért inkább a vidéki településeket részesítik előnyben a földönkívüliek. Ilyen például Siófok, ahova a Palace diszkó pszichedelikus fényei csalogathatják az idegeneket, vagy a Hortobágy, ahol a kezdő pilóták is gyakorolhatják a lezuhanást. A földönkívülieket is vonzza a termálturizmus, hiszen a világmindenségben rendkívül kevés bolygón található víz, a termálvíz pedig, amely az ízületeknek is jó, szinte csak a mi galaxisunkban, például Sárváron. Ez igazolja a fürdőfejlesztések létjogosultságát, ugyanakkor növeli egy galaktikus ízületibeteg-invázió kockázatát is. Könnyen fejlettebb, de reumatikusabb civilizációk áldozatai lehetünk.

Kis ország, kis földönkívüliek?

Szerencsére a hazánkba látogató földönkívüliek mérete átlagos, nem kell szégyenkeznünk amiatt, hogy hozzánk csak apró, elhanyagolható, másodrangú idegenek járnak.

Befolyásolhatja-e a rezsicsökkentést a földönkívüli lobbi?

Nem. Széles Gábor energiacellája ugyanakkor a termálvíz mellett a másik fő támadási pont lehet egy invázió esetén.

Beépültek-e idegenek a hazai politikába vagy sajtóba?

Erről sajnos nem írhatunk, mivel a főszerkesztőnk (egy szürke, nagy szemű lény, gyanúsan más galaxisbeli kiejtéssel) megtiltotta.

Működtek-e közre idegenek az őszödi beszéd kiszivárogtatásában?

Igen. Erre több hiteles Demokratikus Koalíció-közeli forrás is utalt.

Kaphat-e szja-kedvezményt, családi pótlékot és egyéb juttatásokat, aki földönkívülitől vállal gyermeket?

Amennyiben gyermeke magyar állampolgár és magyarországi lakóhellyel rendelkezik, igen.

Kaphat-e állampolgárságot földönkívüli?

Egyelőre kizárólag abban az esetben, ha államkötvényt vásárol.

Amennyiben további kérdése van, kérjük, írjon a Nem Létező Földönkívüliek Adminisztációjával Foglalkozó Kormányhivatalnak, a nemletezunk@bevandorlas.gov.hu emailre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik