Poszt ITT

A politika is ByeAlex mellett

ByeAlex (ByeAlex)
ByeAlex (ByeAlex)

Unortodoxia az Eurovízión.

Az Alternatív Magyarországért (AlMa) egységesen kiáll a Stockholmban rendezett Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója ByeAlex mellett. Bár Európában többen kétkedtek a Kedvesem című dalt hallva, a közelmúltban alakult politikai mozgalom közleményében azt hangsúlyozza, hogy Európa népei megtanulhatnák, a magyarok választását nem jó megkérdőjelezni.

Az AlMa arra figyelmezteti Európát, hogy akkor is nagy pofonba szaladtak bele, amikor nem hittek az Orbán Viktor és Matolcsy György által elhíresült unortodox gazdaságpolitikának, amiről mostanra bebizonyosodott: ez a járható út.

Téves az a feltételezés – áll az AlMa közleményében – hogy ByeAlex és dala annyira tompa, hogy még egy drogos is lehangolónak találná, ezzel szemben a Kedvesem hűen tükrözi a magyar nép lelkének érzelmi állapotát, főleg, ha a dalszövegben szereplő kedvesem szó helyére Orbán Viktor nevét írjuk (És értelemszerűen a lány helyett srácot írunk – a szerk.).

Az AlMa álláspontját támasztja alá, hogy, amíg az Egyesült Államokban a politikusok közül a mélyebb hangúak a népszerűbbek, addig Magyarországon sem Gulyás Dénes, sem Harrach Péter nem tud igazán labdába rúgni. Ezen az alapon pedig ByeAlexnek (és hangjának) is lehet esélye a csütörtöki malmői fellépésén.

Az AlMa egyelőre nem akar a nyilvánosság elé állni, de ígérete szerint véleményét továbbra is rendszeresen megosztja az FN24 olvasóival.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik