Poszt ITT

Végre feleséget talál Gjoni!

Valószínűleg új programhelyen, amerikai sorozatokkal, saját gyártású valóságshow-kkal, vetélkedőkkel és showműsorokkal indulhat el az RTL Klub testvércsatornája, az RTL II – jelentették be egy médiakonferencián. Az eseményről készült és az internetre feltöltött videót az Index vesézte ki szerdán.

A felvételből kiderül, hogy az RTL II-n fog bemutatkozni Delhusa “Dzsungelharcos” Gjon feleségkereső műsora, az I Love Gjoni, amely lassan már két éve porosodik az RTL Klub polcain. Az újonnan induló csatornára költözik át a Legyen ön is milliomos!, és újraindul a Szombat esti láz táncos vetélkedő is.

Meglepetés, hogy az RTL II-n napi valóságshow-val is jelentkeznének, ám azt egyelőre nem tudni, hogy a ValóVilág vagy egy teljesen új formátum mutatkozik-e majd be.

Több, Magyarországon kevésbé ismert amerikai sorozatot és szappanoperát is műsorra tűznének. Ezek közül kiemelhető a többszörös Emmy-díjas, Modern család című vígjátékszéria, amelynek egyik szereplője Ed O’Neill, azaz Al Bundy a Rém rendes családból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik