Poszt ITT

Elkelt az FTC. Ön mit gondol?

24.hu
24.hu

2008. 02. 13. 14:07

Hatodik nekifutásra elkelt a Fradi. A klub életében az új angol tulajdonosok érkezésével új fejezet nyílik: stadion épül, kiegészülhet a keret, és ezzel természetesen a várakozások is megnőnek a jelenleg a másodosztályban szereplő Ferencvárossal szemben.

Hosszú, olykor a közröhej határát súroló huzavona végére tett szerda délelőtt pontot a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács, midőn győztest hirdetett a mára teljesen legatyásodott Ferencvárosi Torna Club hat plusz két hektáros Üllői úti ingatlanjaira kiírt - immáron hatodik - pályázat ügyében. A befutó - ahogy az várható volt - a Kevin McCabe nevével fémjelzett Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft. lett.

Kevin McCabe korábbi nyilatkozataiban új játékosokat, 30 millió eurót ígért a legnépszerűbb a klubnak, amely egyetlen magyar együttesként 1995-ben bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe.

A nemzetközi porond egyelőre messze van, az új tulajdonos egy interjúban türelmet kért a szurkolóktól. Véleménye szerint 3-5 évig tart az egyesület teljes átalakítása, addig nem szabad csodákra számítani.

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.