Poszt ITT

Elkelt az FTC. Ön mit gondol?

Hatodik nekifutásra elkelt a Fradi. A klub életében az új angol tulajdonosok érkezésével új fejezet nyílik: stadion épül, kiegészülhet a keret, és ezzel természetesen a várakozások is megnőnek a jelenleg a másodosztályban szereplő Ferencvárossal szemben.

Hosszú, olykor a közröhej határát súroló huzavona végére tett szerda délelőtt pontot a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács, midőn győztest hirdetett a mára teljesen legatyásodott Ferencvárosi Torna Club hat plusz két hektáros Üllői úti ingatlanjaira kiírt - immáron hatodik - pályázat ügyében. A befutó - ahogy az várható volt - a Kevin McCabe nevével fémjelzett Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft. lett.

Kevin McCabe korábbi nyilatkozataiban új játékosokat, 30 millió eurót ígért a legnépszerűbb a klubnak, amely egyetlen magyar együttesként 1995-ben bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe.

A nemzetközi porond egyelőre messze van, az új tulajdonos egy interjúban türelmet kért a szurkolóktól. Véleménye szerint 3-5 évig tart az egyesület teljes átalakítása, addig nem szabad csodákra számítani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik