Otthon

Tartoztak a kivitelezőnek, markolóval bontotta vissza a luxuslakásokat

Egy generálkivitelező átszámítva közel 180 millió forintos kárt okozott egy luxuslakás komplexumban a németországi Blumber városában, mert a megrendelő ennek nagyjából a tízszeresével tartozott már neki, írja a Business Insider.

Az adósság annyira idegesítette a 47 éves férfit, hogy inkább elkezdte visszabontani a már meglévő épületet a rendőrség tájékoztatása szerint.

A közösségi médiában megjelent felvételek szerint az elkövető egy markolóval kezdett ámokfutásba a helyszínen és több lakás teraszát is megsemmisítette. Ennél tovább is ment volna, csakhogy a gép idő közben meghibásodott.

A férfi kárt tett a garázsban is, ahol gáztartályok is voltak, ezért a rendőrség egy időre körbekordonozta a helyszínt. Senki nem sérült meg, de körülbelül ötven járókelő végignézte az eseményeket.

Az elkövető nem sokkal később feladta magát a rendőrségen. A férfi nemcsak a neki járó összeget bukhatja, de még büntetést is kell majd fizetnie, egy német törvény ugyanis szigorúan szankcionálja az épületek megsemmisítését.

Kapcsolódó
Talált két lezárt dobozt az új házában, milliomos lett belőle
Egyszer van az embernek az életben ekkora szerencséje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik