Otthon

Egy hajcsattal kezdte: addig cserélget, amíg nem lesz saját háza

Demi Skipper tavaly májusban, a koronavírus-járvány kirobbanását követően döntötte el, hogy szerez egy saját házat. De nem pénzzel, hanem dolgok elcserélésével, írja a Guardian.

A 29 éves nő története akkor kezdődött, amikor a YouTube-on rátalált egy beszélgetésre Kyle MacDondalddal, aki 2006-ban úgy jutott házhoz, hogy egy piros gémkapcsot cserélt el egyre nagyobb értékű tárgyakra.

Az akkor 26 éves munkanélküli kanadai férfi egy hal alakú tollat kapott a gémkapcsáért, ezt egy kézzel készített kilincsre cserélte, aztán jött a kempingkályha, egy generátor, egy hordó sör, de volt a sorban motoros szán is. Végül szerzett egy elektromos hógömböt, amit Corbin Bernsen fanatikus gyűjtőnek adott át, a színész pedig felajánlott neki ezért egy szerepet egy hollywoodi filmben. Ezt a lehetőséget pedig egy kétemeletes házért cserébe adta át másnak.

Őt szeretné leutánozni Skipper, aki Facebookon, a Craigslisten és az Ebayen cserélget leggyakrabban.

Ő egy hajcsattal kezdte, és volt már iPhone 11-e, ezt cserélte el egy piros kisbuszra, amit egy elektromos gördeszkára váltott, ebből a legújabb MacBookot sikerült megszereznie, később egy Mini Cooperre is szert tett, amiért pedig kapott aztán egy gyémánt nyakláncot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Demi Skipper (@trademeproject) által megosztott bejegyzés

A nőt mostanra már több mint ötmillióan követik a TikTokon. Legutóbb három traktort cserélt el három limitált kiadású, úgynevezett Chipotle celebrity cardra, amivel egész évben ingyen fogyaszthat Chipotle-t és egy alkalommal ingyen hívhat meg 50 embert ebédelni.

Mint mondta, a cserélgetős projektbe bárki belevághat. Egy 18 éves londoni fiú nagyon sokáig jutott fele, pedig nem is lett vele híres. Mindent magának csinált, az ismerősei között cserélt folyamatosan.

Skipper is elég jól halad a célja elérése felé, azzal számol, hogy nyár végére már saját háza lesz. És mindezt egyetlen hajcsatból.

Kapcsolódó
Megnyit a világ első lebegő úszómedencéje
Ha úszás közben lefelé nézünk, olyan, mintha repülnénk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik