Otthon

Ha szívesen élnénk Hófehérke házában, most megvehetjük

Első ránézésére valóban Hófehérke és a hét  törpe otthona is lehetne.

Eladósorba került az Egyesült Államok nyugati részén, Ollalában található, “Hófehérke” házának becézett mesebeli ingatlan.

Fotó: Mary Eklund

Bess, a jelenlegi tulajdonos  egyedülálló otthonát  az 1970-es években kezdte építeni  Richey és Karen Morgan, akik évtizedeken keresztül  alakították, hogy minél természetközelibb legyen a ház. A ház hullámzó falai és a tetővonalak inkább szervesnek érezték magukat.

Az anyatermészet nem épít szögletes dolgokat, szeretném, ha ez a ház összhangban lenne a természettel.

– mondta a ház építése kezdetén Morgan.

Fotó: Mary Eklund

Nem szükséges építésznek lenni ahhoz, hogy tudjuk, hogy egy olyan ház építése, amelyen nincsenek egyenes vonalak, óriási munkát igényel. A ház hullámzó falainak és a tető csodás íveinek megvalósítása mesteri munka volt. A festett üvegablakok, a kézműves kapuk egyedi vasalatokkal, a kézzel faragott  fagerendák, a lekerekített sarkok valóban mesés külsőt kölcsönöznek. Olyan, mint egy mágikus műalkotás.

Fotó: Mary Eklund
Fotó: Mary Eklund

4 hálószobája is különleges kidolgozású, a fa és természetes anyagok csodás kombinációja, harmonikus kialakítása tökéletes tereket teremtett.

A kert tervezésénél is ügyeltek arra, hogy stílusosan illeszkedjen a házhoz és az év minden időszakában romantikus percek eltöltésére  adjon lehetőséget.  A házhoz tartozó 5 hektárnyi terület sem hétköznapi, egzotikus cserjékkel és fákkal teljes.

Fotó: Mary Eklund

A jelenlegi tulajdonos, Evonne Bess 2005-ben vásárolta meg a házat, és modern luxussal egészítette ki. Mosogatógép, elektromos sütő és fürdőkád  is helyet kapott, és a vendégházat esküvői helyszínként kialakítva értékesítette. Betegsége miatt azonban meg kell válni otthonától.

Fotó: Mary Eklund
Fotó: Mary Eklund
Fotó: Mary Eklund
Fotó: Mary Eklund

A fantasztikus ingatlant prémium kategóriában, 200 millió forintnyi összegért kínálják

Ahogyan Bess fogalmaz:

Boldogság volt minden itt töltött perc. Kicsit megszakad a szívem, hogy el kell adnom, de nem tehetek mást. Szeretném, ha olyan emberek kezébe kerülne, akik ugyanolyan szeretettel gondozzák, mint azt mi tettük.

Az ingatlan szakmában dolgozók szerint az elragadó ház és környezete tökéletes helyszín lehet romantikus esküvőknek, így nem véletlen, hogy vállalkozások is nagy számban érdeklődnek az otthon iránt.

Forrás: posugar

Mesés porta az erdő ölelésében
Szavak nélkül beszélnek a felvételek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik