Otthon

Imádni fogják házi kedvenceink az IKEA új bútorcsaládját

Egy biztos, ezekben a bútorokban "kutyajól" érzik majd magukat.

Jó hír, hogy a nagy családi vásárlásoknál most már a házi kedvenceinkre is gondolhatunk, hiszen az IKEA bútoráruház már nem csak embereknek, hanem állatoknak is gyárt bútorokat. Akár kutyánk, akár cicánk vagy más állati kedvencünk van, a jövőben nem lesz nehéz a legpraktikusabb fekhelyet vagy használati tárgyat kiválasztani nekik.

Ha megnézzük, a Ludvig fantázianévre hallgató bútorcsalád valószínűleg nagyon népszerű lesz a kutyások és macskások körében.

Az etetőtálaktól kezdve, a cicáknak való csőrendszeren át a komolyabb kanapékig, szinte minden megtalálható lesz az új bútorcsalád minimalista darabjai között.

A rossz hír viszont az, hogy Magyarországon egyelőre még nem beszerezhetőek a termékek. Először az Egyesült Államokban, Kanadában, Franciaországban és Japánban kaphatóak a kisbútorok, és 2018-ban bővül majd a termékeket forgalmazó országok listája. Ha tehát szeretnénk kedvencünket meglepni egy mutatós bútorral, akkor várnunk kell a jövő évig.  Addig is az alábbi képeken megnézhetjük, kiválaszthatjuk, hogy mit szeretnénk majd beszerezni.

via/IKEA

A kutya vagy a macska a jobb társ?
A kék vagy a piros a szebb szín? A macskából is szelektálhattunk volna kutyát, de az embernek egy házhoz kötődő, önállóan dolgozó segítőtársra volt szüksége. Most viszont változtak az igények, ami a cicák jellemét is gyökeresen átalakíthatja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik