Otthon

Nehéz elhinni, de ebben az autóban főzhetünk és alhatunk is

A minőségi kikapcsolódás, a túra és kirándulás nem csupán szórakoztató, de a tudomány is igazolja, hogy egészségünk védőre is. A kempingrajongók számára sok lehetőség van arra, hogy kényelmesen táborozzonnak, és ma már a sátor mellett megannyi lehetőség van arra, hogy kényelmüket szolgálja.

A legújabb sláger egy, a formáját is idézve  “cseppnek” nevezett utánfutó. A Minnesota-alapú Vistabule elképesztő designnal, retro világot idéző formával rukkolt elő.

Csatlakozva a korszerű Sunflare napelem-gyártójához, olyan lakó-utánfutókat gyártott, melyek napelemmel felszereltek, így fényforrást biztosít, feltölti, árammal látja el  a készülékeket. Tökéletesen működik benne a bármilyen elektromos berendezés, és még a telefonjainkat is gond nélkül fel tudjuk tölteni.

Méretéből fakadóan könnyen bevethetjük, kényelmes és nem utolsó sorban roppant stílusos. A Vistabule “cseppek”  nagyméretű ablakokkal biztosítják az optimális fényt, praktikus, összecsukható eleminek köszönhetően helytakarékos. Félautomata ágyát kényelmes kanapévá alakíthatjuk, így biztosítva a nappali órákban a nagyobb teret.

A kanapé mellett összecsukható kávézóasztal, ami az ágy nyitott állapotában felhajthatók, de így is praktikusan használható. A trailer okos kialakításának köszönhetően az ágy fejtámlája mögött elhelyezett polcokon tárolhatók ruháink és egyéb dolgaink.

A konyha egyszerű, de jól megtervezett; itt sok rakodótér van: Különösen praktikus a két oldalon lévő ablak, ahonnan étkezés közben is kitekinthetünk.

A Sunflare napelemeinek segítségével teljesen feltölthetünk két okostelefont,  laptopot, bekapcsolhatjuk a lámpákat és ventilátorokat. Két és fél napig működtethetjük a hűtőt vagy szükség esetén több, mint 3 három órán keresztül fűthetünk.

A Vistabule vezérigazgatója,  Bert Taylor így nyilatkozott:

Amikor elkezdtük  az üzleti tevékenységünket, a kempingezőknek szerettünk volna létrehozni egy olyan utánfutót, ami gyönyörű, energiatakarékos, és ötvözi a modern technológiát és az emberi kényelmet.

A Sunflare napgyűjtő panelek hozzáadása a Vistabule pótkocsikhoz jelentősen megnöveli a praktikus és kényelmes kihasználtságot, és nagymértékben növeli a kempingezés iránti elkötelezettséget, és hozzájárul a környezettudatos életmódhoz.  Így tökéletes!

Fotók forrása: Vistabule

Az e-járműveké a jövő?
A közlekedési eszközök környezetromboló hatása elleni harc egyik fontos eszköze az elektromos hajtás, ami már néhány év alatt is rengeteget fejlődött, és jó ütemben halad afelé, hogy teljesen kiválthassa a benzin- és dízelgőzt pöfögő járműveket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik