Otthon

Nyitás előtt az Abra új bútorüzlete (X)

Egyre többen keresnek stílusos és praktikus bútorokat. Az Abra Bútor új üzlete számukra nyit új távlatokat a lakberendezésben.

A Steinhoff International csoporthoz tartozó Abra Bútor első üzlete 1990-ben nyitott meg Krakkóban, és a bútorlánc fejlődése azóta is töretlen. Ezt többek között annak köszönheti, hogy a vállalat minőség iránti elkötelezettsége változatlan maradt az elmúlt 27 évben, miközben fiatalos, a legújabb trendeknek megfelelő bútorokat kínálnak a vásárlóknak, mindezt megfizethető áron. A cég többnyire lengyel manufaktúráktól és bútorgyártóktól szerzi be az árukészletét, amely főként nappali, étkező-, iroda-, ifjúsági és hálószobabútorokból áll.

Mi az Abra Bútor sikerének a titka?

A vállalat már az alapítása óta kiemelkedően fontosnak tartja, hogy folyamatos fejlődéssel és szakszerű kiszolgálással tegye élménnyé a vásárlást valamennyi üzletében. A törekvés nem volt hiábavaló, mára ugyanis több mint száz Abra bútorbolt várja a vásárlókat Lengyelországban, nálunk pedig rövid időn belül már a harmadik boltját nyitja a bolthálózat. A magas színvonalú kiszolgálást a szakma is elismerte: 2008-ban Lengyelországban az Év felfedezettje díját, 2011-ben a Forbes magazin gyémánt címét, 2013-ban pedig a Minőségi Kiszolgálás csillagát ítélték oda a vállalatnak, valamint a márka 2014-ben és 2015-ben is Superbrand címet kapott.

Széles választék, fiatalos lendület

Az Abra legújabb bútorüzlete 2017. október 5-én tárja szélesre kapuit a Szent István krt. 30. szám alatt. A boltban a vásárlók hihetetlenül széles választékkal találkozhatnak majd: 440 különböző bútor és 60 kiegészítő közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet.

Az Abra lendületes hazai fejlődése persze nem áll meg a harmadik magyar üzlettel. Ha továbbra is ilyen élénk lesz a termékek iránti érdeklődés, akkor néhány éven belül nálunk is kiépülhet egy országos lefedettségű Abra-üzlethálózat.

További információk

Ajánlott videó

Olvasói sztorik