Otthon

Stresszmentes otthont teremt a jövő év slágerszíne

Felújítás előtt jó tudni, mi lesz a jövő évi trend.

Az elmúlt években a fehérek és a neutrális színek jellemezték a lakáskultúra trendi színeit. 2018-ban a színek kavalkádjából egy új színvilág látszik előretörni. A fenyőkék szín, a puha szürke és a buja zöld árnyalatait ötvözi, és tökéletesen hangol relaxációra, pihentet és nyugtat.

fotó: behr.com

A jövő év színéről a Behr kreatív igazgatója így nyilatkozik:

Társadalmunkban egyre több ember vágyik arra, hogy otthonában kiszakadhasson az őrült tempót diktáló világból, és átélhesse a jelen pillanatait.

Ez a szín több stílust ötvöz, – a globálisat, a tengerpartit, modernet – és jól illeszkedik más színekhez, így teremtve meg a bel- és kültéren is a harmóniát.

fotó: behr.com

A “semleges kék” különböző hangulatot ad, függően attól, hogy milyen színnel párosítjuk.

Egy többnyire sötét szobában világos felhangot, ad, nyugalmat kölcsönöz.

fotó: behr.com
fotó: behr.com

A fehér és természetes fa párosításánál a szín energetikai és élénk színe dominál, ami a külvilág felé üdvözlő és barátságos képet vetít.

fotó: behr.com
fotó: behr.com

A nyugodt és meghitt otthon megteremtéséhez tökéletes megoldást nyújt ez a szín, illetve az ezzel harmóniában lévő színskála.  A teljes 2018-as színtrend-paletta ami 20 színárnyalatot határoz meg, nagy valószínűséggel nagy siker lesz az elkövetkező évben.

 

Új és trendi festési technikák, melyekkel egyedi lesz az otthonunk
Ha felújítani szeretnénk, akkor érdemes körülnézni , hogy milyen új technológiák, technikák, anyagok jelentek meg a lakáskultúrában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik