Otthon

Ellenállhatatlan kültéri pezsgőfürdők

Ki ne szeretne egy olyan teraszt, ahol bármikor ellazulhat egy kád forró vízben?

1. Modern pezsgőfürdő betonkörnyezetben

Ez a modern otthon nemcsak a gyönyörű tájjal büszkélkedhet, hanem egy 75 méteres medencével és a teraszon található pihentető pezsgőfürdővel is. A betonnal körülölelt pezsgőfürdő és terasz abszolút harmóniában van a mögötte magasodó házikóval.

2. Kövekből épített pezsgőfürdő

A csodálatos mediterrán hangulatú pezsgőfürdőt és teraszt a természetes textúrák határozzák meg.

3. A trópusokon

Az egyedi járólapokkal kirakott, füves részekkel körülvett luxus teraszt a jacuzzi teszi egyedivé. A fal előtti buja trópusi növények, a szabadtéri kandalló és a fonott bútorok tökéletesen illeszkednek egymáshoz és idilli hangulatot teremtenek.

4. Tetőtéri terasz

A modern tetőtéri lakás teraszára épített pezsgőfürdő  lenyűgöző kilátást nyújt a városra és az étkezőrészre, amely romantikus vacsorák tökéletes helyszíne lehet. Üvegfalak határolják a területet, hogy zavartalanul élvezhessük a panorámát és a tetőtéri kert szépséges növényeit.

5. Menekülés a hegyekbe

A tető egyik félreeső részén, elrejtve a világ elől. Ez a fával borított pezsgőfürdő és a panoráma együtt végső menedéket nyújt. Egy hely, ahol igazán ellazulhat az ember és elfelejtheti a problémákat egy időre.

6. Egyszerűen nagyszerű

A magas sövények által körülölelt élményfürdő és medence az alábbi modern terasznak a fókuszpontja.

7. Fedett fürdő

A gyönyörű fák, növények által határolt teraszon határtalan a lehetőségek tárháza. Az egyik oldalán forró fürdőt vehetünk, míg a másik, fedett rész alatt naphosszat grillezhetünk.

8. Kényeztető luxus

Ez a csodás tetőterasz azt a látszatot kelti, mintha egyszerre lenne bent is és kint is. A hozzá tartozó modern, luxuslakásban minden megtalálható, amit csak kívánhat magának az ember. Biliárdasztaltól kezdve a pezsgőfürdős medencén át egészen a lenyűgöző kilátásig.

9. Vidéki nyugalom

Az egyedi, pompás kőfalat és burkolatot a tulajdonosok készítették, kifejezetten a cédrus pezsgőfürdőhöz. A természetbe kihelyezett fürdősarok tökéletes hely a kikapcsolódásra.

10. Tökéletes összhang

A kövekből épített, nyugalmat árasztó pezsgőfürdős medencéből csodálatos kilátás nyílik a ház nappalijába. A padlótól a mennyezetig érő üveg tolóajtók lehetővé teszik, hogy a beltér és a kültér még inkább kapcsolódjon egymáshoz.

Szerző: Horváth Rita lakberendező

Ajánlott videó

Olvasói sztorik