Otthon

Rusztikus báj és kényeztető luxus egy francia miniházban

Ami ráadásul utánfutóként is használható.

Rusztikus francia báj és modern luxus találkozik a Baluchon cég 6 méter hosszú utánfutójában, ami saját lábra állítva tökéletes otthont jelent egy háromfős családnak, vagy ha éppen vendégháznak gondolják, 3 felnőtt részére is.

Az Ostara névre keresztelt, a franciaországi Toulouse közelében felállított apró otthon meglepően tágas, még ha oly kicsinek tűnik is. A lucfenyőből készült házba nagy ajtón léphetünk be, ahol rögtön a nappaliba toppanunk, ahol a legnagyobb bútor, az 1,8 méter hosszú kanapé egy fő éjszakai szállására kiváló.

Kis könyvespolc, fatüzelésű kályha és egy kis étkezőasztal – melyet 3 fő kényelmesen körülülhet – egészíti ki a nappali berendezését. A tér jobb oldalában a konyha található normál méretű mosogatótálcával, picinyke, polcos éléskamrával, két égős tűzhellyel, hűtőszekrénnyel és egy gyönyörű, fából készült pulttal. A zuhanyzó és a komposztáló WC-vel ellátott fürdőszoba a ház „túlsó” végén kapott helyet.

A felső „szintre” a kétszemélyes ágyhoz kissé meredek lépcső vezet. A hálószobából nagy ablakiból gyönyörű kilátás nyílik a környező tájra és a legelésző lovakra.

A fűthető minilak szigeteléséhez gyapotot, vászont, kendert és fa törmeléket használtak.

Via Baluchon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik