Otthon

Terített asztal és páratlan életérzés egy mediterrán villában

Rusztika, lenyűgöző terasz és a romantika fellegvára.

A mediterrán stílus ma már igen népszerű a magyar otthonokban is. Azok, akik vonzódnak a világos, fényes napsütötte terekhez azok szívesen választják a déli országokban uralkodó vidék stílusát. A mediterrán stílusról leginkább a kovácsoltvas korlátok, a kövek, meleg, élénk színek, a rusztikus felületek és kiegészítők jutnak eszünkbe.

Mirko Di Matteo  által tervezett, horvátországi gyönyörű villa tökéletes leképezési a mediterrán stílusnak. Az Isztrián lévő kis faluban lévő ház fő elemei tipikusak, bár a tervezők ötvözték a mediterrán jegyeket az elegáns francia stílussal. Az egyesítés tökéletesre sikerült, és valóban lenyűgözően látványos lett a végeredmény.

Maga a hely is megnyugtató, ahol a medencében való fürdés is nagyszerű kikapcsolódást nyújt, nem beszélve a teraszon lévő függőágyról, ahol valóságos keleti kényelemben érezhetjük magunkat. Bármerre nézünk buja növényzet nyugtatja lelkünket.

A belső térben található vintage bútorok tökéletesen illeszkednek a kőből épült villa hangulatához. Az alsó szinten lévő konyha valódi álomhelyszíne minden főzni szerető villalakónak. A legfelső szinten lévő terasz tökéletes kilátást biztosít, így a legromantikusabb helyszínt biztosítja az étkezésekkor.  Aki pedig további romantikára vágyik, azok egy könyvvel és egy kellemes itallal múlathatják az időt a kényelmes nyugágyakon.

Megálmodták életük verandáját: benne a mediterrán stílus minden bája
Egy spanyolországi példa bizonyítja, hogy egy ízlésesen kialakított veranda otthonunk ékköve lehet. A tulajdonosok álma valósult meg egy Costa Bravan

Ajánlott videó

Olvasói sztorik