Otthon

Nyugalmat árasztanak a faburkolatokkal díszített kertek és teraszok

A kültéri faburkolat nemcsak teraszoknak kölcsönöz természetes külsőt, hanem kerti sétányoknak és pihenőknek is.

A kültéri burkolatok választékában a régóta használatosak – terméskő, tégla, kavics – mellett megjelent és egyre divatosabb a faburkolat, amely a legkisebb kertet vagy teraszt is barátságossá, egyedivé varázsolja. A fa jól szabható, függőlegesen is felfuttatható a falra, a házhoz és a kerthez egyaránt harmonikusan kapcsolódik.

Melegséget árasztó terasz

Egy nappali funkciójának megfelelő fedett vagy nyitott terasz például nagyon hasznos a melegebb időszakokban. Tavasztól őszig fogadhatjuk itt vendégeinket, vagy egyszerűen csak kiülhetünk hétvégén relaxálni, beszélgetni, olvasgatni, élvezve a friss levegőt. A kültéri faburkolat természetes megjelenést biztosít a terasznak, melegséget, otthonos hangulatot sugároz, a mindennapok rohanásában itt találhatjuk meg a nyugalom szigetét.

Üdítően hat a kerti járda

A szép és nagyon hatásos faburkolatból kialakított kerti járda is üdítő változatosságot nyújt a hagyományos építőanyagokból kialakított szilárd burkolatok között.

Az élettelen kő vagy beton ellensúlyozásaként nagy kertben jól mutatnak a széles pallók, körülkerített kis helyen azonban ajánlatos inkább keskenyebb deszkákat fektetni, vagy keskenyebb fa járókorongokat lerakni.

Egyre többen kedvelik

Egy terasz, egy kerti sétány, egy medence partja szép faburkolattal kertünk dísze lehet, így nem csoda, ha egyre több ember számára fontos, hogy kertjük, teraszuk kialakítására és berendezésére ugyanakkora hangsúlyt fektetnek, mint házuk belső bútorzatára.

Raklapból is lehet csodát művelni. Íme:

Így lesz 44 raklapból bájosan pazar kerti terasz
Sokan az önmegvalósításuk nagy lehetőségét látják benne, sokan már elcsépelt megoldásként tekintenek rá.

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik