Mobil

Erre jó az iPhone X: Majka a majom, Curtis a malac

A visszajelzések alapján sokan gondolják úgy, hogy a kétkamerás jubileumi iPhone X egyik legnagyobb dobása a FaceID arcfelismerés és kiterjesztett valóság mellett az Animoji funkció, amely bárki arcából háromdimenziós, mozgó, beszélő emojit varázsol.

Az iPhone X nagy újítása a TrueDepth kamerarendszer az A11 neurális chippel ötvözve – a lapka két maggal másodperecnként 600 milliárd műveletet végez -, ennek köszönhető a FaceID arcfelismerős rendszer tudása, a kiterjesztett valóságos (AR) alkalmazások, és persze az Animoji is. Az új funkció kimondottan a a közösségi oldalak és csetelők szerelmeseinek készült, lényege, hogy a felhasználó saját arckifejezéseiből készíthet hangulatjeleket.

A fiatalok kedvence, a Snapchat app például új AR-szűrőket kap, amivel még tökéletesebben le lehet követni az arc mozgását, így részletes, precíz maszkokat tudunk készíteni fotózásnál, videózásnál, vagy videohívás közben.

Forrás: 24.hu

Ha valaki kíváncsi hogyan is néz ki ez a gyakorlatban: Majka, Curtis, BLR – Belehalok című közös számával prezentálják is:

Az új iPhone X pénteken került a boltokba, mint korábban írtuk, az iPhone X legolcsóbb változata Magyarországon 379 990 forinttól lesz kapható, ezzel pedig a világon nálunk a legdrágább a készülék.

Az első tesztek egyébként rendkívül pozitívak, habár a FaceID arcfelismerésen még lenne mit csiszolni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik