Mobil

Újabb kiszivárgott képen a vízálló BlackBerry Motion

Ugyan a legnagyobb okostelefongyártók már lerántották a leplet idei modelljeikről, van még mire várniuk a mobilrajongóknak, mivel a legtöbb forrás arról beszél, hogy a TCL ebben a hónapban mutathatja meg a legújabb androidos BlackBerry-t.

Az eddig Krypton néven emlegetett modell végül a Motion nevet kaphatja, legalábbis a hírhedt szivárogtató, Evan Blass szerint, aki újabb információmorzsákkal jelentkezett. Ezúttal egy olyan renderképet tett közzé, ami a készülék előlapját ábrázolja, legutóbb még csak a hátlapot láthattuk.

A kép alapján megállapítható, hogy a Motion nem hagyja el a 3,5 millis jackaljzatot, a hagyományos főgomb is megmarad, és USB-C porton keresztül lehet tölteni. A TCL nem száll fel a káva nélküli, széltől-szélig nyúló kijelzők trendhullámára, ám a fizikai gombokat virtuálisra váltja, nem lesz QWERTY, se kicsúsztatható billentyűzet. Az eddigi pletykák szerint ez lesz az első BlackBerry mobil, amit vízállónak terveztek.

A szokatlanul vastagnak tűnő alsó kereten a BlackBerry logója is látható, valószínűleg ez alá kerülhet az ujjlenyomat-olvasó. A korábban kiszivárgott hátlapi fotó alapján nem kap duálkamera-rendszert, és egy középkategóriás készüléket várhatunk Snapdragon 625-ös lapkával, 4 gigabájt rendszermemóriával, Full HD kijelzővel, és 4000 milliamperórás teleppel.

Kiszivárgott képeken az új, titokzatos BlackBerry mobil
Első alkalommal szivárogtak ki képek a rebesgetett, vízálló mobilról.

A cég ismét nagy hangsúlyt fektet a mobil biztonsági szoftverére, és az eddigi források szerint 26 órás üzemidőt várhatunk, a TCL globális értékesítési vezetője arról beszélt legutóbb, hogy a telefon rendkívüli ellenállóságával és szívósságával fog kitűnni a mezőny többi tagja közül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik