Mobil

Kiszivárgott képeken az új, titokzatos BlackBerry mobil

A TCL által kiadott BlackBerry-készülékek mindig is egyfajta hibrid irányt képviseltek azzal, hogy egyszerre szerelték fel azokat érintőkijelzővel, de a felhasználók által szeretett, és a márka egyediségét jelentő fizikai nyomógombokat se nélkülözik.

A legutóbbi pletykák alapján viszont úgy tűnik, a következő BlackBerry egy széltől-szélig kijelzős, vízálló eszköz lesz. Eddig Krypton kódnéven emlegetik a források a telefont, amiről most kiszivárgott két kép is. A készülék hátsó részét ábrázoló fotó alapján sok következtetést nem lehet levonni, de ez az első alkalom, hogy bármilyen ilyen anyag kikerül a készülő mobilról.

Forrás: BBM Channel

Jól látható, hogy a mobil hű marad ahhoz a dizájnnyelvhez, ami eddig is jellemezte a BlackBerry-ket, és nincs nyoma hátlapi duálkamera-rendszernek,  úgy tűnik, a TCL láthatóan nem ül fel ennek a népszerű trendnek.

Jöhet az első vízálló BlackBerry mobil
Egy hónappal az új iPhone bejelentése után dobna nagyot a TCL egy új BlackBerry-vel.

Specifikációk terén az eddigi pletykák szerint egy középkategóriás készüléket várhatunk, amibe a Qualcomm Snapdragon 625-ös chipsete kerül. Várhatóan 4 gigabájt memóriát, Full HD kijelzőt és 4000 milliamperórás akkumulátot kap. Természetesen mindezeket még fenntartással kell kezelni, de hamarosan mindenre fény derül, hiszen a következő hónapban esedékes a hivatalos leleplezés.

Forrás: BBM Channel

Ajánlott videó

Olvasói sztorik