Mobil

Már rendelhető a 24 karátos arany iPhone 8

Mielőtt bárki azt hinné, hogy az Apple-nek teljesen elment az esze, gyorsan szögezzük le, hogy a 24 karátos arannyal bevont készülékek nem az almás cégtől szerezhetők be, hanem a londoni székhelyű Goldgenie kezdte meg az előrendelések felvételét, már öt nappal az iPhone 8 hivatalos bemutatója előtt.

A cégnek van bázisa Dubajban is, és a kínálatukban nemcsak a „szimpla” arany található meg, de rose gold és platina színekben is kérhetjük a 24 karátot. Ha pedig ez még mindig nem elég, akkor a cég szét is kapja a leendő készülékünket, hogy 18 karátos aranyra cserélje a burkolatot, illetve muszáj kiemelni, hogy a készülék akár gyémántberakással is kérhető.

A Goldgenie egyébként nem most állt elő az ötlettel, hiszen potom 3258 dollárért (~ 850000 Ft) már tavaly is kihozták a 24 karátos bevonattal rendelkező iPhone 7 Plust, illetve mindössze 19753 dollárért (~ 5,1 millió Ft) elérhető a sima iPhone 7 256 GB-os Diamond MegaStar változata, szintén aranyban, viszont csodálatos gyémántberakással.

Forrás: Goldgenie

Az idén érkező modelleknek ugyan még nincs hivatalos ára, de két dolog azért már most biztos: egyrészt a tavalyi árakat figyelembe véve nem lesznek olcsók, másrészt aki ilyen telefont vesz magának, annak amúgy is mindegy, hogy mi kerül az árcédulára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik