Mobil

Valami hatalmas lapul az Apple-vezér nadrágjában

A közelgő iPhone 8-cal kapcsolatban szinte minden napra jut egy pletyka, most éppen egy tweet kavarta fel az internetet, ami azt sugallja, hogy Tim Cook zsebében már az új iPhone 8 lapul, és annak egészen különleges alakja van.

Tim Cook csütörtökön egy fotót posztolt a Twitterre, ami első ránézésre nem túl izgalmas: a kísérőszövegben arról lelkendezik, hogy mennyire élvezte a cincinnati gyárban tett látogatást. Pár netezőnek köszönhetően azonban teljesen más értelmet nyer a kép, ha az Apple-vezér nadrágját kezdjük el nézni.

Többeknek feltűnt, hogy Cook jobb zsebében egy feltűnően nagy készüléket hordhat, aminek hosszúkás formája nem hasonlít egyetlen jelenleg kapható ismert modellére sem. Néhány twitteres egyenesen azt a mélyreható következtetést vonta le, hogy ez csak az iPhone 8 lehet, amit már élesben tesztelhet az Apple-vezér. IPhone 7-nek ugyanis túl hosszúkás, iPhone 7 Plusnak pedig keskeny, és az is bevett szokásnak számít, hogy a cégvezetők az elsők közt vethetik be a hétköznapokban a még meg sem jelent készülékeiket.

Többé-kevésbé már mi is tudjuk, mit várhatunk az ősszel bemutatkozó mobiltól, hiszen már minden napra jut egy pletyka, vagy szivárogtatás, de azért valljuk be, Cook nadrágján rágódni már talán kicsit túlzás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik