Mobil

Jó nap ez az Androidosoknak

Apró lépés a Google-nek, sokaknak viszont jelentős előre lépés, hogy a keresőóriás népszerű Contacts alkalmazása már nemcsak a Nexus, Pixel és Android One készülékekre érhető el, de máról bárki letöltheti, akinek az okostelefonja Android 5.0-t (Lollipop) vagy annál frissebb operációs rendszert futtat.

A Contacts (Névjegyek) alkalmazás főleg azok számára lehet hasznos, akik egyszerre több Google-fiókat is használnak (például egyet munkára, egyet magánemberként), de szeretnék egyszerre elérni a különböző profilokban található telefonszámokat és egyéb elérhetőségeket.

Ehhez a lehetőséghez kiváló kiegészítés, hogy az appban egyszerűen össze lehet vonni a különböző fiókokban szereplő ugyanazon kontaktokat, illetve azt sem szabad elfelejteni, hogy az alkalmazás kifejezetten jól sikerült, letisztult és átlátható dizájnnal rendelkezik.

A frissített verzió már mindenki számára elérhető a Play Store-ban, így most már a Galaxy S8, LG G6, BlackBerry KEYone és más készülékek tulajdonosai is leszedhetik a Google alkalmazását, az egyetlen feltétel, hogy a készüléken Android 5.0, vagy annál frissebb operációs rendszer fusson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik