Mobil

Kiszivárgott képeken a Samsung Galaxy Note 8

A pontos szivárogtatásairól híres Evan Blass több fotót is közzétett a három hét múlva bemutatkozó Samsung Galaxy Note 8-ról. Nagyon úgy tűnik, hogy tényleg így fog kinézni a mobil.

Három héttel a hivatalos bemutató előtt kerültek ki képek a Samsung Galaxy Note 8-ról, amiket a hírhedten pontos szivárogtató, Evan Blass (@evleaks) posztolt ki Twitterre. Először a Midnight Black (éjfekete) színű modellt ábrázoló kép került ki a készülék elejéről, majd jött egy újabb poszt a telefon oldaláról, hátlapjáról, és a hozzá tartozó stylusról.

Ahogy a Galaxy S8-ra és az S8 Plusra, erre is széltől-szélig kijelző kerül elképesztően vékony kávákkal. A pletykák szerint még a Galaxy S8 Plusnál is nagyobb lesz, vélhetően 6,3 hüvelykes. Nagyméretű mobilra utal a sajtósoknak kiküldött meghívón olvasható „do bigger things” nevű mondat is.

Ahogy a hátlapi képen is látható, duál-kamerás rendszert kap, a dedikált Bixby gomb pedig a mobil jobb oldalára kerül. Az ujjlenyomat-olvasó a képek szerint marad a kamera mellett, ahogy a Galaxy S8-on, a kritikusok nagy része már akkor is negatívumként emelte ki ezt az elrendezést. A Samsung augusztus 23-án leplezi le a készüléket New Yorkban, a meghívókat már ki is küldték a sajtónak.

Hihetetlen nagy lehet a Samsung új tepsitelefonja
Hatalmas, egyedi kijelző, és duál-kamera jellemzi majd a robbanós Note 7 utódját.

A Note 8 különösen fontos a cég számára a botrányos Note 7 elődmodell után, amit kevesebb, mint két hónap alatt teljesen vissza kellett hívni gyulladásveszélyes akkumulátora miatt.

A dél-koreai gyártót mindenesetre nem kell félteni, a legutóbbi negyedévben 9,95 milliárd dollár nettó profitot termeltek, ami 89 százalékos növekedést jelent az egy évvel korábbi időszakhoz képest.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik