Mobil

Augusztusban jön az LG új csúcsmobilja

Úgy tűnik, az LG már készen áll arra, hogy leleplezze idei második csúcsmobilját. Augusztus 31-re szóló meghívót küldtek ki a sajtónak, ez épp a berlini IFA kütyüshow nyitónapja előtt lesz.

A meghívón látható kijelző is arról árulkodik, hogy az LG nyár végén lerántja a leplet a következő V-szériás, feltehetően V30 névre keresztelt okostelefonról. Ez egybevág azzal a korábbi pletykával, hogy a V30 a tavaly szeptemberben bemutatott V20 után egy évvel fog megjelenni.

Forrás: LG

A cég V-szériás készülékei főleg a másodlagos kijelzőről ismertek, arról az apró megjelenítőről, ahol az értesítések, kedvenc appok és kontaktok, vagy az egyes appokhoz tartozó beállítások találhatók.

Korábban olyat hírek reppentek fel, hogy ez a másodlagos kijelző kicsúsztatható lesz a V30-on. A megbizható mobilos tippjeiről híres Evan Blass ugyan maga is bevallotta, ez egy régebbi felvétel a Project Joan kódnév alatt futó fejlesztésről, kérdéses, hogy még mindig effelé hajlanak-e a tervezők.

Kicsúsztathatós csúcsmobilt mutathat be idén az LG
Az új LG V30 egy alulról csúsztatható másodlagos kijelzőt kaphat.

A mostani pletykák már arról szóltak, a V30-ról eltűnhet a másodlagos kijelző, helyette egyetlen nagy, feltehetően 6 hüvelyk körüli széltől-szélig kijelzőre vált az LG, méghozzá 18:9-es képaránnyal. LED-panel helyett már OLED lesz. Az eddigiek alapján úgy fog kinézni, mint egy hatalmas LG G6.

Az LG V30 duálkamerát kaphat a hátlapra, ahogy az ujjlenyomat-olvasót is itt helyezhetik el. Snapdragon 835 chip hajtja meg egy 3200 milliamperórás akkumulátorral kiegészítve.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik