Mobil

Ha nagyon akarja, pelenkás öregember is védheti mobilját

Valószínűleg egy tokmintákat generáló internetes robot rombolja a közízlést az Amazonon, mert ezeket a termékeket nem akarjuk elhinni.

Nem mindig sül ki szerencsés dolog abból, ha robotra bízunk egy látszólag egyszerű feladatot. Például, hogy tervezzen telefontokokat mindenféle helyről összeszedett stockfotók alapján. Az Amazon webáruházban tevékenykedő my-handy-design nevű eladói profil alatt valószínűleg éppen ez történik.

Először Russell Jurney adatművész figyelt fel arra, hogy az amazonos eladó véletlenszerű képek alapján generál telefontokhoz dizájnt, majd azokhoz termékoldalt készít árazással együtt. A fotók forrása nem tiszta, de közös pont bennük, hogy nagyon sok kapcsolódik a gyógyászathoz, szépségápoláshoz, drogokhoz, szexhez, és nagyon furcsák.

Már ránézésre is látszik, hogy ezt inkább egy bot, és nem egy ember követhette el, hiszen miért akarna bárki is heroinos tűt, nyomtatót, csaptelepet, vagy éppen egy olyan nőt látni a mobilján, akinek épp gyantázzák a hónalját?

Forrás: 24.hu

Mindenesetre ha ezek nem, akkor az „öreg férfi pelenkában mankóval” nevű műremek már tényleg mutatja, hogy valami itt nagyon nincs rendben.

Forrás: 24.hu

Ilyen tematikájú telefontokos grafikákat láttunk még a my-handy-design profilján tovább merészkedve:

A leghihetőbb teória szerint a bot eredeti célja, hogy népszerű kulcsszavak alapján készítsen termékeket.

Valami viszont nagyon félremehetett, ha Taylor Swift arca helyett ezek a dolgok kerültek a felszínre.

A vásárlói visszajelzések alapján a termékek nagyon is valódiak, és tényleg megvásárolhatók, persze olcsó műanyagra nyomott szörnyű minőséget kell várni a pénzért cserébe, de ezek után azt mondjuk – aki megvette, annak már nem kell, hogy ez fennakadást okozzon.

Forrás: 24.hu

Ha szeretnénk egy ilyen különleges darabot birtokolni, akkor tegyük meg gyorsan, míg a készítő észre nem veszi, hogy az egész internet csodájára jár művészetének, és hirtelen fel nem emeli az árakat.

Forrás: 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik