Mobil

Elsőként akarja kézbe venni az új iPhone 8-at? Ha elég pénze van, megteheti!

Már 44 ezer forintért vehetünk egy 3D-nyomtatott, dummy iPhone 8 telefont: így lélekben is felkészülhetünk rá, milyen lesz a bemutató után kézbe venni az új mobilt.

Kína egész iparágat húzott fel a nagy telefonmárkák leutánzására, sok gyártó innen kezdve jutott el a csúcsig, s lett mára az egyik legtöbb mobilt eladó cég. Az Apple telefonját azóta koppintják, amióta létezik, de az iPhone tízéves évfordulójához és az új mobil szeptemberi bemutatójához közeledve az őrület egészen új irányt vett.

Azok a rajongók, akik nem akarnak őszig várni, és elsőként akarják kézbe venni az új iPhone 8-at, most megtehetik! A kiszivárgott információk és tervrajzok alapján ugyanis készítettek egy 3D-nyomtatott változatot a telefonról, s 161,15 dollárért, azaz átszámítva majd’ 44 ezer forintért árulják a neten.

Mielőtt megörülnénk neki, hogy egy működőképes telefonról van szó, ez csupán egy gumidarab. Ugyan egy szép, jól megmunkált példány, a méretek, az ívelt szélek, a káva nélküli, teljes előlapot fedő kijelző és a hátlapi többkamerás rendszer is stimmel az eddig közzétett specifikáció alapján, mégis, ki venne ennyi pénzért egy műanyag telefont?!

Így nézhet ki az iPhone 8 Forrás: Benjamin Geskin

A tervező és eladó az a Benjamin Geskin, aki nem olyan rég az iPhone 8 sematikus ábráit, tervrajzait kiszivárogtatta. Geskin Twitter-oldala alapján pedig legalább egy ember már biztosan megvette a 44 ezres gumidarabot is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik