Mobil

A hazai szolgáltatók jóváírják az angliai hívásokat

A hazai szolgáltatók jóváírják az angliai hívásokat a szombat éjjeli merénylet hatására. Így aki nem tudná, jól vannak-e a szerettei, vagy segítséget kérne, díjmentesen tud telefonálni.

A szombat éjjel történt, londoni terrortámadás kapcsán a hazai szolgáltatók úgy döntöttek, hogy minden ügyfelük számára jóváírják az egyesült királyságbeli hívásokat,hiszen sokan kezdtek azért telefonálni, hogy kapcsolatba lépjenek szeretteikkel, vagy segítséget kérjenek.

Terrortámadás Londonban - Amit eddig tudunk
Heten meghaltak, három támadót agyonlőttek. Gázoltak és késeltek Londonban.

Mint a Telenor közölte, a 2017. június 3-án 22:00 óra és 2017. június 4-én 22:00 óra között az Angliából Magyarországra indított, valamint az Angliában fogadott, Magyarországról indított nemzetközi hívások díját bruttó 10 ezer forint értékig jóváírják. Ezt a szolgáltató utólagos számlajóváírással számolja el.

A Vodafone sajtóosztálya megkeresésünkre az alábbiakat közölte: a londoni események miatt minden, az Egyesült Királyságban roamingoló ügyfele maximum bruttó 10 ezer forint jóváírást kap a 2017. június 3-án 21:00 és június 4-én 21:00 közötti hívás- és sms forgalmából. A jóváírás a Magyarországra és az Egyesült Királyságon belülre indított hívásokra és sms-ekre, ezen felül az ott fogadott hívásokra vonatkozik.

A Londonban történt merénylet idején Nagy-Britanniában tartózkodó ügyfeleink számára a roaming díjakból maximum bruttó 10 000 Ft-ot jóváírunk. A jóváírás a 2017. június 03. 22:00 óra és 2017. június 05. 24:00 óra között Nagy-Britanniából indított, fogadott hívásokra , SMS-ekre vonatkozik, amely utólagos számlajóváírás formájában történik. – közölte a Magyar Telekom.

A korrekciót kizárólag azon előfizetőink részére tudjuk biztosítani, akik legkésőbb 2017. június 09-ig jelentkeznek a 1414-es ügyfélszolgálatunkon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik